Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Με τη γαλανόλευκη τυλιγμένος ο νεκρός Ήρωας Κατσίφας


ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ύστερα από 10 ημέρες από την ημέρα που έπεσε νεκρός από αλβανικά αστυνομικά πυρά ο 35χρονος Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας στους Βουλιαράτες της Β.Ηπείρου,η σορός του καλυμμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε πριν από λίγo στο πατρικό του σπίτι ,όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο .

Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού .

Τραγικοί «πρωταγωνιστές» ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.