Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πούτιν σε ρόλο … κριτικού κινηματογράφου


Ποιο ήταν το καυστικό σχόλιο του Βλαντμίρ Πούτιν για την αμερικανική ταινία Hunter Killer, στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος έχει απαχθεί και τον σώζει Αμερικανός πλοίαρχος υποβρυχίου μέσα από ρωσική πολική βάση.

Το σενάριο της αμερικανικής περιπέτειας Hunter Killer, σχολίασε με χιούμορ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας με τους δημοσιογράφους μετά τη Σύνοδο των G20 στην Αργεντινή.

Στην εν λόγω ταινία, ο Ρώσος πρόεδρος έχει πέσει θύμα απαγωγής από στρατηγό του μέσα στην πολική στρατιωτική βάση και σώζεται από Αμερικανό πλοίαρχο πυρηνικού υποβρυχίου.

«Έχουμε δυο μικρά πλοία που δώρισαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία και δεν πέρασαν από το στενό του Κερτς. Θέλεις να μου πεις ότι ένα πυρηνικό υποβρύχιο θα καταφέρει να περάσει μέχρι τη βάση μας; Κακή ταινία», είπε γελώντας ο Πούτιν στο δημοσιογράφο που του περιέγραψε το ευφάνταστο σενάριο της ταινίας.
 
 
 Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.