Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ


Γράφει Σουλτανα Χειλαδάκη

Για τον τραπεζιτικό Ronald Bernard έναν σημαντικό Ιλλουμινάτι, ο οποίος σε μια φάση της ζωής του συνειδητοποίησε το σατανικό τους παιχνίδι, και αποχώρησε, είχαμε γράψει και στο παρελθόν.

Στην παρούσα φάση, αυτός ο Ronald Bernard Μπερναρτν καταγόταν από μια οικογένεια που όπου από μικρό παιδί υπέστη βασανισμούς κυρίως από τον πατέρα του ενώ τον είχαν κλείσει σε ένα παπικό σχολείο όπου εκεί υπέστη μεγαλύτερο μαρτύριο βιασμών σε μεγάλη συχνότητα από παπικούς ιερείς.

Στο παρακάτω βίντεο ο Ronald Bernard αποκαλύπτει καταρχήν τις παρασκηνιακές διασυνδέσεις των Ιλλουμινάτι με τον Λευκό Οίκο και με την παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Όπως αναφέρει τα νήματα της παγκόσμιας αυτής συνωμοσίας τα κινούν 8500 χιλιάδες άτομα. Αλλά ακόμα και μέσα σε αυτά τα 8500 υπάρχει ένας στενός πυρήνας που οδηγεί και τους άλλους την υλοποίηση του σχεδίου τους για το οποίο είναι πρόθυμοι να θυσιάζουν όσες ανθρώπινες ζωές χρειαστούν.

Σύμφωνα με αυτά τα οποία αναφέρει, η δομή του σχεδίου αποτελείται από το σατανικό τρίγωνο.. Ηνωμένες Πολιτείες πολιτικό μέρος-πολιτική, Λονδίνο-οικονομία και Βατικανό-θρησκεία.

ΟΙ ΗΠΑ χρησιμοποιούν την στρατιωτική τους ισχύ, το Λονδίνο την οικονομική δύναμη, και το Βατικανό την θρησκευτική επιρροή στα εκατομμύρια των πιστών κι όλα αυτά για την εκπλήρωση του σχεδίου των Ιλλουμινάτι.

Υπεράνω αυτού του τριγώνου είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, ένα καθαρά μασονικό δημιούργημα των Ιλλουμινάτι που κατευθύνει το τρίγωνο του Διαβόλου.
 για το υπόλοιπο άρθρο με πολλά ακόμα βίντεο δείτε οπωσδήποτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.