Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σόρος πίσω από το άρθρο του BBC;


Η σύγχρονη διπλωματία δεν είναι υπόθεση μόνο κρατών. Κρίσιμο ρόλο παίζουν ιδιώτες και φορείς της «κοινωνίας των πολιτών» που… αξιοποιούν διπλωμάτες, πολιτικούς και πανεπιστημιακούς χωρίς τους περιορισμούς των τυπικών κυβερνητικών αξιωματoύχων.

Και κάπου εκεί μπαίνει σφήνα ο Τζορτζ Σόρος, όπως φάνηκε και στην υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πέτυχε λαβράκι πριν λίγο σε έρευνα που έκανε στο twitter και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η δημοσιογράφος που έγραψε το κατάπτυστο άρθρο κατά της Μακεδονίας όπως αποκάλυψε πρώτο χθες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, είναι Ελληνίδα! Η δημοσιογράφος του ανθελληνικού και ψεύτικου ρεπορτάζ του BBC για τη «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, ονομάζεται Μαρία Μαργαρώνη και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο.

Και εδώ ξεκινάει το μπλέξιμο. Σε tweet που έκανε πριν λίγους μήνες, έγραφε χαρακτηριστικά: Σε όλους τους φίλους μου ακρο-αριστερούς που κάνουν επιθέσεις στον Σόρος, θα πρέπει να γνωρίζουν πως τέτοιες πράξεις είναι αντισημιτικές! Σταματήστε τις επιθέσεις!

Γιατί τέτοια αγάπη για τον μεγαλοεπενδυτή. Κρύβεται πίσω από το άρθρο ο Σόρος; Απλά να θυμήσουμε πως η συνέντευξη για το σχετικό άρθρο του BBC έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε και το tweet έγινε τον Οκτώβριο.

Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα.

O George Soros επανέφερε το σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Το σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε το όνομα του.

Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο κατά της Ελλάδος οι καταβολές του οποίου χάνονται εδώ και 110 χρόνια , όταν «σκοτεινά» άτομα το σχεδίασαν και προσπαθούν από τότε να το υλοποιήσουν με κάθε τρόπο , μέθοδο κά.

Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα.

Eπιδιώκουν:

α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή

β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)

γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),

δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,

ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Ο Soros θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδος παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τελευταία χρόνια, ο Soros έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BBC

Επιστολή στο BBC προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με αφορμή το άρθρο για «μακεδονική μειονότητα» απέστειλαν οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» με τη δικηγόρο, Αριάδνη Νούκα. Στην επιστολή τους κάνουν λόγο για διακίνηση ανυπόστατων ισχυρισμών και για ιστορική παραποίηση από το BBC.

«Πραγματικά, αδυνατούμε, να πιστέψουμε, ότι δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιστορική ακρίβεια και σε κάθε περίπτωση, δεν αντιλαμβανόμαστε, πως είναι δυνατόν να μην διερευνήσατε διεξοδικά την αλήθεια των γραφομένων που δημοσιεύσατε», αναφέρετε στην επιστολή προς το BBC.

Παράλληλα στην επιστολή αναφέρεται πως στο άρθρο υπάρχουν αναφορές «άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τους ‘Ελληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και εμείς» ενώ πλήττεται «βάναυσα το δικαίωμα μας στην αυτοδιάθεση» και προσβάλλετε «μεταξύ άλλων το δικαίωμα μας να διεκδικούμε εκτός των άλλων, την καταγωγή μας από τους προγόνους μας και βλάπτει την συνείδηση των ιστορικών πεπρωμένων του έθνους μας».

Ολόκληρη η επιστολή:

Kύριε, Stephen Mulvey

Στις 24.2.2019 διαπιστώσαμε, ότι δημοσιεύσατε άρθρο που τιτλοφορείται Greece’s invisible minority – the Makedonian Slavs στο περιεχόμενο του οποίου, γίνεται αναφορά σε υφιστάμενη μακεδονική μειονότητα στην Χώρα μας.

Λόγω του εγνωσμένου κύρους του δημοσιογραφικού οργανισμού σας, το δημοσίευμα έκανε τον γύρο του πλανήτη, με αποτέλεσμα να διακινηθούν ανυπόστατα στοιχεία κραυγαλέας ιστορικής παραποίησης και να προκληθεί μια άνευ προηγουμένου σύγχυση εις βάρος της της ιστορικής, πολιτιστικής και εθνικής κληρονομιάς της Ελλάδος στο αναγνωστικό κοινό σας. Πραγματικά, αδυνατούμε, να πιστέψουμε, ότι δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιστορική ακρίβεια και σε κάθε περίπτωση, δεν αντιλαμβανόμαστε, πως είναι δυνατόν να μην διερευνήσατε διεξοδικά την αλήθεια των γραφομένων που δημοσιεύσατε.

Σας υπενθυμίζουμε συναφώς, την επιστολή των 371 κλασικών ακαδημαικών ανά τον κόσμο (http://macedonia-evidence.org/obama-letter.html), στον εν ενεργεία κατά το έτος 2008 Πρόεδρο των ΗΠΑ, κ. Ομπάμα, όπου παρατίθεται με σαφήνεια η ιστορική αλήθεια, ότι οι Σλάβοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους Μακεδόνες που ήταν Ελληνες. Ως εκ τούτων στερείται παντελούς σοβαρότητας, όχι μόνο η οποιαδήποτε αναφορά περί ύπαρξης «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα και μάλιστα καταπιεσμένης, αλλά και η οποιαδήποτε σύνδεση των Σλάβων ιστορικά και εθνολογικά με τους Μακεδόνες.

Προς μεγάλη μας απογοήτευση, το άρθρο που φιλοξενήσατε περιέχει αναφορές άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τους Ελληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και εμείς. Πλήττει βάναυσα το δικαίωμα μας στην αυτοδιάθεση και προσβαλει μεταξύ άλλων το δικαίωμα μας να διεκδικούμε εκτός των άλλων, την καταγωγή μας από τους προγόνους μας και βλάπτει την συνείδηση των ιστορικών πεπρωμένων του έθνους μας. Κατά συνέπεια η οιαδήποτε παραποίηση της αλήθειας εις βάρος της ιστορικής, πολιτιστικής και εθνικής μας κληρονομιάς αποτελεί επιβλαβή προσβολή της προσωπικότητας μας, ως έθνος καθώς και ατομικά.
Οπως αντιλαμβάνεστε, ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί ν΄ανεχθεί την παραποίηση της Ιστορίας του ή οποιαδήποτε σχετική υπόμνηση.

Ενημερωτικά δε, σας αναφέρουμε ότι, στην Χώρα μας έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις, μετά και την κρίση του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, οι οποίες έχουν αποφανθεί αμετάκλητα για την ανυπαρξία «μακεδονικής» μειονότητας, την ανυπαρξία «μακεδονικού» έθνους, την ανυπαρξία «μακεδονικής» γλώσσας και «μακεδονικού» πολιτισμού.

Υπό τα ως άνω δεδομένα, γεννούνται μια σειρά από σοβατότατες νομικές συνέπειες που απορρέουν από το δημοσιευμένο άρθρο και ως εκ τούτου αναμένουμε την άμεση απάντηση σας που εξηγεί για τους λόγους που σας οδήγησαν στην δημοσίευση ενός ανιστόριτου κειμένου. Αναμένουμε να μας ενημερώσετε, πως σκοπεύετετε, να ανορθώσετε την τεράστια προκληθείσα ηθική μας βλάβη.Διαφορετικά, το δικαίωμα μας να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την προσωπικότητα μας, σε ατομικό και εθνικό επίπεδο, θα μας οδηγήσει, στην άσκηση των νομίμων μέτρων για την αποκατάσταση της σοβατότης ηθικής βλάβης που μας προκαλέσατε.

Με την ελπίδα για την αποκατάσταση της αλήθειας

1. Αριάδνη Νούκα Δικηγόρος
2. Ενωση προσώπων Πτολεμαίοι – Μακεδόνες
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.