Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τι συνδέει πραγματικά τον Α.Τσίπρα με την Γερμανία της Μέρκελ; Μια αποκάλυψη με «χοντρό» παρασκήνιο


Μία σχέση που κρύβει μέσα της παγκόσμια σχέδια συγκέντρωσης του πλούτου...

Οι σχέσεις του Α.Τσίπρα με την διεθνιστική ηγεσία της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία είναι πολύ καλές, παρά το γεγονός πως προεκλογικά ο πρωθυπουργός φερόταν να «επιτίθεται» στην Γερμανίδα Καγκελάριο. Ποιος δεν θυμάται το «go back κυρία Μέρκελ»;

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως δείχνουν πως οι δύο χώρες, υπό τις αντίστοιχες ηγεσίες τους, έχουν πλέον κάτι κοινό.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την δυναστεία των Ρότσιλντ, η οποία αυξάνει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το υποκατάστημα του Παρισίου της Rothschild & Co, το οποίο συμβουλεύει τα τελευταία χρόνια την ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς για θέματα του δημοσίου χρέους, προσέλαβε εννέα στελέχη για το γερμανικό τομέα διαχείρισης ιδιωτικού πλούτου, φτάνοντας συνολικά τους 40 εργαζομένους.

Στόχος της εταιρείας είναι να αυξηθεί ο αριθμός των στελεχών της και, όπως αναφέρει ο Reinhart Kraft, επικεφαλής της τράπεζας, υπάρχουν «μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης» στην Γερμανία.

Η παγκοσμιοποιητική τράπεζα προσπαθεί να προσελκύσει πλούσιους πελάτες, ώστε να διαχειριστεί τον πλούτο τους.

Μάλιστα, τον περασμένο χρόνο η Rothschild & Co πρόσθεσε στην γερμανική της βάση, στην Φρανκφούρτη, ένα ακόμη γραφείο για τους πλούσιους ιδιώτες στο Ντίσελντορφ.

Το γραφείο στελεχώθηκε από έξι υπαλλήλους, οι οποίοι προήλθαν από την Deutsche Bank.

Με βάση τα προαναφερθέντα, το χαρτοφυλάκιο που πλέον διαχειρίζεται η επιχείρηση των Ρότσιλντ στην Γερμανία έχει τετραπλασιαστεί τα τελευταία 5 χρόνια και σύμφωνα με τον Κραφτ τα υπό διαχείριση κεφάλαια ξεπερνούν τα 3,4 δισ. ευρώ.

Ο πλούτος συγκεντρώνεται και αργότερα θα παραδοθεί σε μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα τον διαχειρίζεται μαζί με τα χρέη ιδιωτών και κρατών.

Μην ξεχνάμε πως το 2017, εκπρόσωποι της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, χωρίς φυσικά να δώσουν λεπτομέρειες για το ειπώθηκε.

Αντιλαμβάνεστε αυτό που συνδέει την κυβέρνηση της Ελλάδας με την Γερμανία και διανθίζει αυτή την ιδιαίτερη συμπάθεια Τσίπρα-Μέρκελ.

Αξιοσημείωτο, τέλος, είναι πως ο Έντουαρντ Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας με την οποία συναντήθηκε κρυφίως στο Παρίσι ο πρωθυπουργός, συμμετέχει με 37% στην γαλλική εφημερίδα Liberation η οποία κατά καιρούς έχει αναδείξει σε κορυφαία ευρωπαϊκή προσωπικότητα τον Αλ. Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.