Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Κανένας δεν έδωσε σημασία: Ο Ερντογάν είπε την αλήθεια


Όχι, ο Ερντογάν δεν έπαθε κρίση ειλικρίνειας.

Στην προσπάθεια του να δείξει στους Τούρκους ψηφοφόρους ότι ακολουθεί μια εθνική πολιτική, είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια:


«Όταν βρούμε φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτοί που μιλούν ενάντια στη χώρα μας θα στέκονται ουρές μπροστά στην πόρτα μας».

«Η ενέργεια είναι δύναμη».

Ανάλυση: Ο Ερντογάν έχει δίκιο όταν λέει ότι όσοι μιλάνε εναντίον της Τουρκίας, στο τέλος θα την προσεγγίσουν για να κάνουν κάποιο deal για την αγορά φυσικού αερίου. Επίσης πίσω του έχει τον Πούτιν μέχρι στιγμής και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Επίσης δήλωσε ότι η ενέργεια είναι δύναμη. Αυτό ισχύει, αφού η ενέργεια θα φέρει πολλά χρήματα και πολλές συμφωνίες.

Παραπάνω αναλύσαμε αυτά που φαίνονται. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο:

Η ΕΕ της Νέας Τάξης, προωθεί την δημιουργία του αγωγού φυσικού αερίου EastMed. Όπως έχουμε πει ήδη, αν και εφόσον ολοκληρωθεί ο αγωγός, η ΕΕ θα απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο. Για αυτό τον λόγο, η Ρωσία σιγοντάρει την Τουρκία και για αυτό η Άγκυρα κάνει παράνομες γεωτρήσεις χωρίς να φοβάται τις συνέπειες.

Οπότε: Αν ολοκληρωθεί ο EastMed, η Νέα Τάξη θα καταφέρει να δώσει ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα στην Ρωσία την οποία στηρίζει η Παλαιά Τάξη.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.