Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για άλλη μια φορά η τουρκική στρατοκρατική μηχανή που προβάλλεται σαν αήττητη και η πιο ισχυρή στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, φαίνεται πως τα βρίσκει σκούρα από τις δυνάμεις του Σύριου προέδρου Μπασέρ Άσαντ, στην περιοχή του İldib, δηλαδή του ισλαμικού θύλακα της Συρίας που στηρίζεται στις τουρκικές δυναμεις.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι επιθέσεις των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος στην περιοχή και τελευταία επιχειρούν από δυο πλευρές και από ανατολικά και από δυτικά, 5 χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο των Τούρκων, με συνέπεια να τους περικυκλώνουν στην τοποθεσία νότια του Han Seyhun στα περίχωρα της πόλης του İldib με άμεσο κίνδυνο την εξολόθρευση τους

Ήδη η Δαμασκός έχει δώσει εντολή να επιτελούν κατά μέτωπο κατά των Τούρκων και των ισλαμιστών συμμάχων τους

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.