Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Μουσουλμάνοι «μετανάστες» διαδήλωσαν κατά των Ελλήνων στο κέντρο των Σέρρων!!!


Πραγματικά απίστευτα, φαντάζουν όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, με την ανοχή που δείχνουμε στους «μετανάστες».

Όλα ξεκίνησαν όταν Έλληνες στις Σέρρες, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον εποικισμό της πόλης τους, στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι συγκεντρωμένοι Έλληνες φώναξαν συνθήματα υπέρ της Ελλάδας και κατά της αριστεράς.

Τότε, μουσουλμάνοι «μετανάστες» με την υποστήριξη…αλληλέγγυων πραγματοποίησαν ταυτόχρονη αντιδραστική πορεία επίσης στην ίδια πλατεία, προκαλώντας την οργή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με το epiloges.tv των Σερρών, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες στην Πλατεία Ελευθερίας προς αποφυγή επεισοδίων από τις δυο πορείες και συγκεντρώσεις, αν και εν τέλει έγιναν μόνο μικροεπεισόδια.

Υπενθυμίζουμε πως πορεία μουσουλμάνων «μεταναστών» κατά Ελλήνων δεν έχει ξανασυμβεί.

Αν «μετανάστες» έφτασαν να κάνουν πορεία κατά των Ελλήνων, ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Λόγω του ότι ο σταθμός που τράβηξε τα πλάνα βρισκόταν από τη μεριά της συγκέντρωσης των Ελλήνων, δεν υπάρχουν πλάνα από την πορεία των μεταναστών, μέχρι αυτή την ώρα.

Οι αριστεροί φαίνεται πως οργανώνουν τους μετανάστες κατά των Ελλήνων. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί επικίνδυνα. Η κυβέρνηση πρέπει να επιληφθεί του θέματος.
 
 
Πηγή:  https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.