Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Στις 8 Ιανουαρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο αγωγός TurkStream στην Κωνσταντινούπολη


σχόλιο Γ.Θ : Και τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνετε ο Nord Stream 2 στην Γερμανία. Αν για τους S-400 οι ΗΠΑ κόντεψαν να πάθουν πολλαπλά εγκεφαλικά φανταστείτε για τους αγωγούς, που θα κάνουν την μισητή τους Ρωσία ακόμα πιο δυνατή, πως θα αντιδράσουν...

Ό,τι συνέβη στην Συρία, ό,τι συνέβη στην Ελλάδα (κρίση και απομάκρυνση Καραμανλή) και στην Ουκρανία (Φιλοαμερικανικό Πραξικόπημα, σχισματική Εκκλησία) έχε απόλυτη σχέση με τους αγωγούς. Η Τουρκία προοδεύει και παίζει πολύ καλά το γεωπολιτικό της σκάκι. όμως όταν θα κάνει την μεγάλη ατιμία στο Αιγαίο εις βάρος μας τότε θα τα βάλει με τον Θεό ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τους Ρώσους με τα γνωστά προφητευμένα επακόλουθα...

Ο Ερντογάν τονίζει πως ο αγωγός φυσικού αερίου TurkStream θα τεθεί σε λειτουργία στην Κωνσταντινούπολη στις 8 Ιανουαρίου.
«Θα βάλουμε σε λειτουργία έναν ακόμα αγωγό φυσικού αερίου, τον TurkStream, στις 8 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην τελετή για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TANAP στην επαρχία στα Ύψαλα, στη βορειοδυτική Τουρκία, σύμφωνα με το δίκτυο NTV.
Ο TurkStream είναι ένας διπλός αγωγός μήκους 570 μιλίων (917 χιλιομέτρων) που θα διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα από τη Ρωσία στην Τουρκία.

Αποτελείται από δύο σκέλη, ένα για την παροχή αερίου στην Τουρκία και ένα άλλο για τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο TurkStream αναμένεται να εξασφαλίσει προμήθεια φυσικού αερίου σε Τούρκους και Ευρωπαίους καταναλωτές, παρακάμπτοντας αναξιόπιστους εταίρους σε ό,τι αφορά τη μεταφορά, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Οι δύο παραθαλάσσιοι παράλληλοι αγωγοί θα διέρχονται από την πόλη Ανάπα της Ρωσίας μέσω της Μαύρης Θάλασσας προς τον τερματικό σταθμό του Λουλέ Μπουργκάς στην Τουρκία.


Πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.