Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Βασίλης Σπανούλης: Το 6ο παιδί και η ομολογία της πίστης στον Θεό


Ένας αθλητής -υπόδειγμα για όλους. Προκομμένος και ευλογημένος. 
 
Σήμερα ήρθε στον κόσμο η τρίτη κόρη, έκτο παιδί, των Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου. O Β. Σπανούλης και τα πέντε παιδιά τους ήταν στο πλευρό της, με τον Σπανούλη να φωτογραφίζεται αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας και δίπλα του τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια του.

Προ ημερών η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τα παιδιά της να κρατά το σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων. 
 
 
Η εγκυμονούσα σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, βούτηξε στα παγωμένα νερά και έπιασε τον σταυρό! Η οικογένεια Σπανούλη πιστή στην παράδοση δεν… πτοήθηκε από την χαμηλή θερμοκρασία και βούτηξε στην Βουλιαγμένη ανήμερα του εορτασμού των Φώτων.

Ο Βασίλης Σπανούλης απέκτησε το έκτο παιδί του τη Δευτέρα (20/1) και η Ολυμπία Χοψονίδου λίγες ώρες μετά τον τοκετό δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα συγκινητικό βίντεο, όπου ο V-Span με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας έχουν σκύψει για να… γνωρίσουν το νέο μέλος!

Η οικογένεια Σπανούλη δεν κρύβει την μεγάλη της αγάπη για τον Θεό και το βαθεία της πίστη:

«Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά» έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Έλληνας διεθνής και ομολογεί ότι κάθε φορά πριν βγει στο παρκέ προσεύχεται.
«Προέρχομαι από μία πολύ θρήσκα οικογένεια. Παίρνω δύναμη και έμπνευση από την προσευχή και είμαι ευλογημένος που μπορώ και παίζω μπάσκετ» 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.