Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Σε λίγο, η Τουρκία θα υποφέρει από ένα ιόν ….


‘’ Σε λίγο, η Τουρκία θα υποφέρει από ένα ιόν , από τον κορονοιο η από χολέρα, η κατάσταση θα είναι πάρα πολύ σοβαρή, το αποτέλεσμα η Τουρκία θα αναγκαστεί να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο και από αλλού , θα πέσει μεγάλη πείνα στην Τουρκία…….

Αυτά θα συμβούν διότι οι τούρκοι σχεδιάζουν κτύπημα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

GEWKWN

Σε συνέχεια του μηνύματος του Γέροντα μου, έχω βρει μια προφητεία του Γέροντα Αρσένιου Καππαδόκη……

Από το βιβλίο «Γέρων Παΐσιος» του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σωτήρχου, είπε ο Παΐσιος και τα εξής:

«Οι Τούρκοι έχουν κάνει πολλά και έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

Ο Γέροντας Αρσένιος ο Καππαδόκης είχε πει ότι, εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι, θα πέση και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι».

Πραγματικά, πρόκειται για φοβερή προφητεία, που πιθανώς ταιριάζει με μια κατασταση που θα οδηγήσει σε «γενοκτονία» τον τουρκικό πληθυσμό (μέσω βιολογικής μόλυνσης, μέσω «χτυπήματος» από τρομερό ιό;)!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.