Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Το σχέδιο με Τραμπ και Πούτιν – Έτσι θα εξελιχθούν τα γεγονότα

Συγκυβέρνηση ή πόλεμος...

Εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ – Κίνας, ο οποίος λαμβάνει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις, αποκτώντας καθημερινά νέα μέτωπα, ενώ στην άκρη περιμένει και η Ρωσία.

Τελευταία αφορμή η δήλωση του Αμερικανού προέδρου, ότι η Αμερική σκέφτεται να απαιτήσει δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από το Πεκίνο για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε τις υπόλοιπες χώρες για τον κορωνοϊό.

Πέραν τούτου, η μάχη ΗΠΑ-Κίνας εξαπλώνεται και σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, ως «σύγκρουση» Δεξιάς (Τραμπ) Αριστεράς (Κομμουνιστική Κίνα/Βαθύ Κράτος ΗΠΑ).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πλειοψηφία τους οι Αμερικανοί πολίτες είναι πεπεισμένοι ότι το Πεκίνο ευθύνεται για την τραγωδία του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να επικεντρωθεί εκεί, εν όψει και των εκλογών, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός πως πολλοί από τους αντιπάλους του στηρίζουν, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, την Κίνα (βλ. Δημοκρατικοί ή Bill Gates). Κατά αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την θέση του έναντι των αριστερόστροφων διεθνιστών στις ΗΠΑ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Λευκός Οίκος ανήρτησε βίντεο, όπου παράγοντες της κοινωνίας και της οικονομίας ευχαριστούν την Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς έδωσε πνοή στην διαλυμένη επί Ομπάμα αμερικανική οικονομία, ενισχύοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία όλων των «βαθμίδων». Αυτό φυσικά βρίσκεται σε αντιδιαστολή με την αριστερή πολιτική του συγκεντρωτισμού και της ολιγαρχικής λογικής της εξουσίας, η οποία θέλει το επιχειρείν για τον εαυτό της και τους άλλους να δουλεύουν για αυτήν.

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Αμερικανικά πολεμικά πλοία μπήκαν σε ύδατα της νότιας Κινεζικής Θάλασσας, κίνηση που δείχνει την διάθεση του Ντόναλντ Τραμπ, να ανεβάσει το «θερμόμετρο», προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομικοπολιτική παγκόσμια άνοδο της Κίνας, που βγαίνει μπροστά εκ μέρους της Διεθνιστικής Αριστεράς (Ο.Η.Ε.), η οποία «πολεμά» την δεξιά κυβέρνησή του στις ΗΠΑ .
Ως απάντηση η Κίνα φέρεται να ενισχύει την παρουσία της στην Νότια Κινεζική θάλασσα και στον Ινδικό Ωκεανό.

Μάλιστα, όπως μεταδίδεται, αμερικανικό πλοίο εκδιώχθηκε από τα ύδατα της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, καθώς κινεζικά μαχητικά και ναυτικές δυνάμεις το συνόδευσαν μακριά, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον για «προβοκατόρικες ενέργειες στην θάλασσα».

Πρόκειται για το αντιτορπιλικό «USS BARRY», το οποίο βρέθηκε, όπως αναφέρουν οι Κινέζοι, σε δικά τους χωρικά ύδατα κοντά στα νησιά Xisha Islands.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Όπως βλέπουμε λοιπόν η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας αφορά πολλά επίπεδα, απειλώντας τον πλανήτη ακόμα και με ξέσπασμα παγκοσμίου πολέμου.

Η Δεξιά όμως έχει και άλλο χαρτί, πέραν του Τραμπ, απέναντι στην διεθνιστική Αριστερά (Κίνα, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ κ.α.): την Ρωσία.

Ο Πούτιν έχει κρατήσει μέχρι στιγμής ήπιους τόνους απέναντι στην διεθνή κοινότητα, με σκοπό να βρεθεί κοινό έδαφος για παγκόσμια συγκυβέρνηση Δεξιάς-Αριστεράς, στρατηγικής φύσεως. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν αυτό δεν σταθεί εφικτό τότε θα προκριθεί η μέθοδος Τραμπ, η οποία προβλέπει σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα και στο τέλος πόλεμο!

Αυτά σας δίνονται μόνο στο el.gr! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.


Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.