Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ν.Τ.Π. εναντίον των προέδρων ΠΟΥΤΙΝ & ΤΡΑΜΠ


Η Συνεργασία ΠΟΥΤΙΝ & ΤΡΑΜΠ, εναντίον της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, φέρει τη σημερινή κατάσταση που ζούμε.

Φέρνει τον ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ. Φέρνει τον Χημικό Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Παγκόσμιος χημικός Πόλεμος θα διαρκέσει μέχρι τις Αμερικάνικες εκλογές, για να ρίξουν τον ΤΡΑΜΠ.

Η Ν.Τ.Π. & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, είναι η Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία.

Εάν σε ρωτήσει το παιδί σου τι έκανες στην εποχή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πατέρα;;;;;;;

Να του απαντήσεις ΤΙΠΟΤΑ, λόγω άγνοιας. Όποιος δεν έχει το «ΧΑΡΑΓΜΑ» τελείωσε……. Είναι άχρηστος για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία. Εάν λυτρωθούμε από αυτήν την Ν.Τ.Π. σώθηκε ο πλανήτης Γη.

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ μίλησε για Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θα έχουμε περισσότερα θύματα από τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί οι άνθρωποι σκοτώνονταν με σφαίρες, εδώ με Κορώνα-ιό. Οι μοιραίοι πολιτικοί ηγέτες που βλέπουν τη Γη να καταστρέφεται, (όπως η Μέρκελ), δουλεύουν για τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία. Πράγματι, αντιμετωπίζουμε Παγκόσμιο Βιολογικό & Χημικό Πόλεμο. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω. Μόνον οι πιστοί στη Ν.Τ.Π. θα μείνουν!!!! Οι πιστοί στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Προ ημερών είχαν προσπαθήσει να ανατρέψουν τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ. Τον δε ΠΟΥΤΙΝ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να τον δολοφονήσουν. Ο γέρο-ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ δήλωσε, «Χρειάζεται ένα Παγκόσμιο Σόκ, τα Έθνη δεν μπορούν να πολεμήσουν την Πανδημία».

“Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;;;;;;; Η συνεργασία ΠΟΥΤΙΝ & ΤΡΑΜΠ, θα σώσει τον Πλανήτη από καταστροφή.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.