Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Χρήστος Μαντζιάρης : Για να μην αντιδρούν, υπνωτίστε τους!


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η χαλιναγώγηση των μαζών, με την χρήση της τεχνολογίας και κάποιων «ειδικών» επιστημών, όπως π.χ. είναι η Βιοπολιτική, έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο όσο ποτέ άλλωστε στην Ιστορία της ανθρωπότητος. Οι άνθρωποι ευρέθησαν κατώτεροι του εαυτού τους και πελαγοδρομούν χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι και πού πάνε. Και όλα αυτά διότι εμπιστεύθηκαν κάποιους κληρονομικούς ηγέτες που τους υποσχέθηκαν ότι δήθεν θα φροντίσουν για το καλό τους.

Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και να μην αντιδρά κανείς. Οι αδρανοποιημένοι Έλληνες προγραμματίστηκαν να είναι αδρανοποιημένοι. Η αδρανοποίησή τους προέκυψε σταδιακά, μεθοδικά, και ύπουλα. Ένας προγραμματισμός που άρχισε με την έλευση των «εθνοσωτήρων», που η έλευσή τους συμπίπτει με την έναρξη της μεταπολιτεύσεως.

Ειδικά κατά τα τελευταία χρόνια, η προγραμματισμένη τεχνητή οικονομική κρίση οδήγησε τους Έλληνες στο να προσκολληθούν εμπαθέστερα στην τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα. Σ’ αυτά τα δύο μέσα δια των οποίων επιτυγχάνεται η ληθαργική τους αδράνεια.

Αυτά τα δύο είναι κυρίως υπεύθυνα για την κατάντια τόσο της χώρας, αλλά κυρίως, του τρόπου σκέψεως των Ελλήνων, οι οποίοι προσκολλήθηκαν σ’ αυτά μετά μανίας. Προσκολλήθηκαν σ’ αυτά τα οποία είναι εργαλεία στα χέρια κάποιων οι οποίοι εργάζονται για τον αφανισμό της Ελλάδος.

Η διαδικασία αδρανοποίησης μιας ανθρωπομάζας είναι κατορθωτή με κάποια διαδικασία. Την διαδικασία αυτή την επινόησε, την δίδαξε και την ενέπνευσε, ο ελληνοαρμένιος Γεώργιος Γκουρτζίεφ ή Γεωργιάδης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, τώρα η πόλη ονομάζεται Γκιούμρι, της Αρμενίας. Ήταν αποκρυφιστής και πνευματιστής, δηλαδή ασκούσε την μαγεία. Δίδασκε την τέχνη του και έδινε διαλέξεις.

Υπήρξε σύμβουλος των, Χίτλερ, Στάλιν, Λόρδου Κίτσενερ, που ήταν ο Αρχιστράτηγος των άγγλων στους αποικιακούς πολέμους, κ.α. Όλοι αυτοί οι διάσημοι, που μπορούν να χαρακτηριστούν και κατά συρροή δολοφόνοι, είχαν λάβει συμβουλές από τον Γκουρτζίεφ. Ο δε Χίτλερ, είχε εμποτιστεί από τις συμβουλές του Γκουρτζίεφ «μέχρι το μεδούλι». Έτσι λένε. Ο Γκουρτζίεφ με τον Κίτσενερ είχαν πάει μαζί στο Θιβέτ και είχαν ανακαλύψει την μυστικιστική δύναμη της σβάστικας.


Δεν ήταν μόνο αυτοί συνεργάτες του. Ο Γκουρτζίεφ είχε στενή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας, την ΜΙ-6, την Γκεστάπο της Γερμανίας και την Κα-Γκε-Μπε, τη μυστική υπηρεσία της κομμουνιστικής ΕΣΣΔ. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γκουρτζίεφ δεν ήταν τυχαία προσωπικότητα. Είναι αυτός που καθιέρωσε το σεξ ως επωφελές μέσον για την δράση των μυστικών υπηρεσιών έναντι του εξαναγκασμού. Είναι αυτός ο οποίος είχε αναπτύξει τεχνικές προετοιμασίας πληθυσμού για πόλεμο.

Πίστευε ότι μπορούν να υπνωτιστούν οι μάζες ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια των ηγετών τους αλλά και να είναι υπάκουες. Ας δούμε πως περιέγραψε ο ίδιος ο Γκουρτζίεφ τον υπνωτισμό των μαζών σε διάλεξή του.

Ήταν ένας τσοπάνης που είχε ζώα σ’ ένα λιβάδι, αλλά δεν μπορούσε να τα ποιμάνει, να τα περιφρουρεί, και πάντα κάποια απ’ αυτά του ξέφευγαν. Σκεφτόταν τι να κάνει για να περιορίσει τις αποκλίσεις των στόχων του και τις απώλειες. Σκέφθηκε και πήρε τσοπανόσκυλα. Βελτίωσε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε αλλά και πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος. Περιόρισε τις απώλειες, αλλά πάλι του ξέφευγαν κάποια ζώα.

Σκέφθηκε τότε και έφτιαξε έναν φράκτη για να τα έχει περιορισμένα. Ελάττωσε κι άλλο τις απώλειες, αλλά πάλι του ξέφευγαν. Αυτός δεν ήθελε να χάνει ούτε ένα ζώο. Πάλι δεν ήταν ευχαριστημένος. Τότε αποφάσισε και έκανε τον φράκτη πιο ψηλό και πιο στερεό. Πάλι όμως του ξέφευγαν και πάλι δεν έμενε ικανοποιημένος. Ο τσοπάνης απογοητεύθηκε πλήρως. Δεν υπάρχει λύση, σκέφθηκε, ώστε να τα μαντρώσω όλα, άρα πρέπει να συμβιβαστώ με την κατάσταση αυτή.

Έτσι όπως ήταν απογοητευμένος πάει στο καφενείο του χωριού και κάθισε να πιεί καφέ με κάποιον φίλο του. Αυτός ο φίλος του ήταν ο μάγος του χωριού. Πάνω στην συζήτηση, ο τσοπάνης εκμυστηρεύθηκε το πρόβλημά του στον φίλο του και του απεκάλυψε ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά του. Τότε ο μάγος του είπε. Και όμως φίλε μου υπάρχει λύση. Υπνώτισέ τα και θα τα κάνεις ότι θέλεις.

Έτσι περιέγραψε ο Γκορτζίεφ ότι μπορεί να επιτευχθεί η τέλεια υπακοή και αδρανοποίηση του πλήθους, διότι όπως πίστευε και διεκήρυττε «Αυτό που είναι δυνατό για κάθε άνθρωπο, είναι αδύνατο για τις μάζες». Δηλαδή, υποστήριζε την ομοιοποίηση της μάζας για να εκμηδενιστεί το άτομο. Π.χ. όλοι θα φοράτε μάσκες.

Αξίζει ν’ αναφερθούν και άλλες ρήσεις του Γκουρτζίεφ, διότι βρίσκουν εφαρμογή στις ημέρες μας και το σημαντικότερο, αιτιολογούν το «γιατί» οι άνθρωποι παραμένουν αδρανείς ενώ στην πραγματικότητα θίγεται μέχρι και η ύπαρξή τους. Φανερώνουν το μέγεθος της υπαρχούσης συλλογικής υπνώσεως.

Έλεγε ο Γκορτζίεφ: «Η συνειδητή πίστη είναι ελευθερία, η συναισθηματική πίστη είναι δουλεία και η μηχανική πίστη είναι ανοησία». Άλλο που έλεγε, «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η δουλεία του ανθρώπου μεγαλώνει και αυξάνεται. Ο άνθρωπος γίνεται πρόθυμος δούλος. Δεν χρειάζονται πλέον αλυσίδες. Αρχίζει να λατρεύει την δουλεία του και είναι υπερήφανος γι αυτό. Και αυτό, είναι το πιο τρομερό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο». Ακόμη μία ρήση του: «Είστε στη φυλακή. Αν θέλετε να βγείτε από την φυλακή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μέσα στην φυλακή. Αν νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι, τότε δεν μπορείτε να δραπετεύσετε».

Οι αρχές του Γκουρτζίεφ εφαρμόζονται πλήρως στην Ελλάδα. Τον ρόλο υπνωτισμού των Ελλήνων τον έχει αναλάβει η τηλεόραση. Με την πλύση εγκεφάλου που ασκεί έχει καταστήσει τους Έλληνες απέλπιδες και αδρανείς. Δεν κατετάγησαν τυχαίως τα «ελληνικά» ΜΜΕ ως από τα πλέον αναξιόπιστα στην Γη. Δεν ενημερώνουν. Προπαγανδίζουν.

Η τηλεόραση δημιουργεί παραλλήλως πρότυπα ζωής και ανθρώπων και όλο αυτό το μπάχαλο συνεπικουρείται από τα λεγόμενα μέσα «κοινωνικής δικτύωσης» και έτσι ολοκληρώνεται η ύπνωση των Ελλήνων. Όπως συλλαμβάνονται τα ψάρια στα δίκτυα, έτσι συλλήφθησαν και οι Έλληνες στα δίκτυα τα τηλεοπτικά και τα κοινωνικά. Πλέον, μόνο ένα ισχυρό σοκ θα αφυπνίσει τους υπνωτισμένους Έλληνες. Ισχυρό σοκ διότι είναι βαθέως υπνωτισμένοι.

«Δύο πράγματα είναι άπειρα στην ζωή. Η ηλιθιότητα του ανθρώπου και το έλεος του Θεού». Ο Γκορτζίεφ το είπε κι αυτό. Και η Ελλάς πλέον ελπίζει στο έλεος του Θεού.

Χρήστος Μαντζιάρης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.