Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Στο κύκλωμα του παιδεραστή Επστάιν ο δικηγόρος του Μιωνή που θα κατηγορούσε την Ελλάδα για αντισημιτισμό!

«Με εκπαίδευαν να γίνω σκλάβα του σεξ!» Κατάθεση – φωτιά από την Βιρτζίνια Τζιούφρε, θύμα του παιδεραστή Επστάιν και των φίλων του. Κατέθεσε ενόρκως ότι είδε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Επσταϊν, με προορισμό την έπαυλη των οργίων στις Παρθένες Νήσους, καθώς και τον διάσημο Αμερικανό δικηγόρο Αλαν Ντέρσοβιτς, δικηγόρο του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.

Η σχέση Ντέρσοβιτς – Μιωνή έγινε γνωστή από την παράνομη υποκλοπή του τελευταίου με τον τ. Υπουργό Νιίκο Παππά, υποκλοπή που έγινε μάλιστα αποδεκτή ως στοιχείο στην προανακριτική της βουλής για τον τ. Αναπληρωτή Υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο!

Οι ισχυρισμοί του επιχειρηματία Μιωνή στον συγκεκριμένο διάλογο είναι πραγματικά ανατριχιαστικοί. Ο εμπλεκόμενος στο κύκλωμα του παιδεραστή Επστάιν, δικηγόρος Άλαν Ντέρσοβιτς, θα κατηγορούσε την Ελλάδα για αντισημιτισμό (!!) εάν η εισαγγελία κατά της διαφθοράς ζητούσε την δίωξη Μιωνή για μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο!

Η συνέχεια του διαλόγου προκαλεί αποτροπιασμό, καθώς ο δικηγόρος Ντέρσοβιτς, φαίνεται να καθοδηγεί τον Μιωνή για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί, ώστε αυτός από την Αμερική να στήσει σκευωρία εις βάρος ελλήνων εισαγγελέων, του υπουργού – προφανώς εννοεί τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο – και του εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη.

Προφανώς μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της άτυχης Βιρτζίνια Τζιούφρε, το κοριτσιού που μετεράπη σε σκλάβα του σεξ για τις ορέξεις πλουσίων παιδεραστών και απατεώνων, η Ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τις ΗΠΑ προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσον ο εν λόγω δικηγόρος συμμετείχε σε κύκλωμα που επιχείρησε να εκβιάσει Έλληνες εισαγγελείς.

Δείτε τα χαρακτηριστικά τμήματα των διαλόγων
 
· «Αν αυτοί, λοιπόν, μου κάνουν οτιδήποτε, με αυτό το report… και παίρνουν οι Αμερικάνοι και το Ισραήλ αλλά και οι Αμερικάνοι, το World Jewish Congress. Δηλαδή μπαίνουν και οι Αμερικάνοι μέσα όπου εκεί έχω τον Dershowitz σου είπα»

· «Ο Dershowitz έχει κάνει immobilize το αμερικάνικο κομμάτι και αυτό το report, που ο Ocampo δεν είναι Εβραίος, θα βγουν και θα κατηγορήσουν την Ελλάδα για αντισημιτισμό. Εμένα μου είπαν ευθέως “εσύ κουβέντα για αντισημιτισμό”, μου είπαν από την Αμερική. Εμείς! Εδώ!{…} Και μετά, αν το κάνουνε, θα κάνει το αντίθετο audit… αυτοί πως κάνανε conduct το investigation και γιατί, για τα ψέματα του Φαλτσιάνι, που θα τον πάω τώρα για ψευδορκία; Και με τα ψέματα του Φιλιππάκη; Οπότε, μετά, θα βγάλει τον Υπουργό που συνεργάζεται με τους νεοναζί, οι εισαγγελείς και αυτοί μέσα, ότι όλο το σύστημα είναι αντισημιτικό και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει! Έτσι; Ό,τι γίνει! Γιατί αυτοί θέλουν να κάνουν αυτό που έκαναν στον Μεταξά. Δηλαδή να μου βγάλουν ένταλμα και να με ........ Δεν υπάρχει περίπτωση… Εγώ δεν θα δεχτώ ούτε δίωξη για αυτό το πράγμα του Παπασταύρου, που θέλουν να πουν ότι δώσαμε ψεύτικο τέτοιο… δεν δώσαμε ψεύτικο!»
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.