Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Η Τουρκία στην Βρετανική Κοινοπολιτεία!


Μόλις χθές σε άρθρο του Defence-point.gr μάθαμε ότι η Βρετανία βρίσκεται σε τροχιά στρατηγικής προσεγγίσεως με την Τουρκία.Με τίτλο «Ρωσικό think tank: “Βρετανικός ρόλος για την Τουρκία”… απειλή εθνικής ασφαλείας για την Ελλάδα;»

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Τουρκία προορίζεται για τοποτηρητής του Αγγλοσαξονικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΛΑΘΟΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ(ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ) ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ.

Όμως πρώτοι εδώ παγκοσμίως αντιληφθήκαμε το απώτερο σχέδιο των Αγγλοσαξόνων και το παρουσιάσαμε σε δύο συνταρακτικά άρθρα το Μάρτιο του 2019

1) Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αποκάλυψη: η Αγγλία είναι πίσω απ’το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ; άραγε η Τουρκία θα γίνει μέλος της βρετανικής κοινοπολιτείας ;

2) Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αντίο Ε.Ε, καλημέρα Αγγλία! – Η Τουρκία όλο και πιο κοντά στη Κοινοπολιτεία; σύνορα καρδιάς μέχρι την Καραϊβική και την Νότια Αφρική από τον Ερντογάν.

Σε αυτά γράψαμε: «Η Κοινοπολιτεία έχει 700 εκατομμύρια μουσουλμάνους πολίτες στους κόλπους της ενώ η ΕΕ μερικά ελάχιστα. Ο Ερντογάν σκοπέυει να επανενεργοποιήσει τον θεσμό του Χαλίφη του Ισλάμ ,δηλαδή του υπέρτατου αρχηγού όλων των μουσουλμάνων ο οποίος λογοδοτεί μόνο στον Αλλάχ. Τα πρώτα βήματα έγιναν ήδη καθώς έχει αναλάβει την κηδεμονία των μουσουλμάνων παγκόσμια χωρίς κανείς να του το ζητήσει.
 
Η Τουρκία στη Καραϊβική

Στις 30 Ιανουαρίου 2017 Εγκρίθηκε και επισημοποιήθηκε η ένταξη της Τουρκίας στην Οικονομική Επιτροπή του ΟΗΕ για τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική (ECLAC). Μπήκε δηλαδή η Τουρκία σε μία διεθνή επιτροπή που σκοπό έχει την οικονομική ανάπτυξη των παραπάνω περιοχών με τις οποίες ή ίδια δεν έχει κανένα ιστορικό ή πολιτιστικό δεσμό.Έχει όμως η Βρετανία.

Το Brexit και το τελευταίο χαρτί της Αγγλίας

Ως γνωστόν η Αγγλία διαθέτει τις καλύτερες ίσως παγκοσμίως μυστικές υπηρεσίες,ενώ έχει αναγάγει τις μακιαβελικές μεθόδους άσκησης πολιτικής σε επιστήμη ως πρώην αυτοκρατορία.

Με την έξοδο της από την Ε.Ε και τον κατήφορο που θα πάρει ως κράτος τουλάχιστον για τη πρώτη δεκαετία, ενεργοποίησε τα σχέδια ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε που έχει στο συρτάρι της. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα σενάρια, ωστόσο το πιο εύκολο και άμεσο προς εφαρμογή είναι η έκρηξη ενος ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Τι σχεδιάζουν οι άγγλοι;

Θέλουν να βάλουν έλληνες και τούρκους να χτυπηθούν μεταξύ τους έτσι ώστε να ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων που θα παρασύρει τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ευρώπης κατά των μουσουλμανικών και αυτό θα οδηγήσει στη διάλυση της Ε.Ε και την Αγγλία ως ρυθμιστή και δήθεν ειρηνοποίο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.

 
 
ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ» δηλαδή όταν η Αγγλία δεν συμμετέχει σε κάποιο οργανισμό ισχύος τότε φροντίζει με κάθε τρόπο να εξαφανιστεί ο οργανισμός.
Έτσι τώρα που έφυγε απο την Ε.Ε θέλει να την εξαφανίσει.

Όπως έχω αναφέρει παλαιότερα η Πατρίδα μας όσο και αυτό φαίνεται απίθανο έχει μία φοβερή ευκαιρία να βγει τελικά κερδισμένη από όλο αυτό το σχεδιασμό αλλά η κυβέρνηση μας θα πρέπει να  συμβουλευθεί και δεν το κάνει.

Καλή τύχη!

Δημήτρης Αλεξόπουλος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.