Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Από μικρή αιτία παγκόσμια ειρήνη ΤΕΛΟΣ – Σοβαρό μήνυμα Ρωσίας!!!


 
Ρωσική επίσκεψη με νόημα και αποκαλύψεις για «βρώμικο ρόλο» των διεθνιστών…

Η Μόσχα κατηγόρησε σήμερα την Ουάσιγκτον (ενδεχομένως το Βαθύ Κράτος, το οποίο επηρεάζει την εξωτερική πολιτική του Τραμπ, ο οποίος διαθέτει καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο) ότι προσπαθεί να υποκινήσει μια επανάσταση στη Λευκορωσία.

Το ρωσικό μήνυμα ήταν ΣΑΦΕΣ: Η Μόσχα έστειλε τον Ρώσο υπουργό Άμυνας για συνομιλίες με θέμα την ενίσχυση των στρατιωτικών δεσμών, ως μια ένδειξη υποστήριξης προς τον πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Η όποια παρέμβαση της διεθνιστικής Δύσης στα σύνορα της Ρωσίας δεν αποκλείεται να τινάξει την όποια προσπάθεια παγκόσμιας ειρήνης μέσω του διαλόγου στον «αέρα».

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε ότι από τις ΗΠΑ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία των αντικυβερνητικών διαμαρτυριών στην Λευκορωσία και «ανέλαβαν ασφυκτικά την κηδεμονία» της πρώην υποψήφιας για την προεδρία Λευκορωσίας, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια.

Με βάση τις πληροφορίες της SVR, δήλωσε ο Ναρίσκιν, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησαν την προετοιμασία των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές στην Λευκορωσία, στέλνοντας 20 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες ΜΚΟ, επισημαίνοντας ότι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας «είναι καλά οργανωμένες και συντονίζονται από το εξωτερικό».

Ο Ναρίσκιν είπε ότι τα ποσά αυτά διοχετεύθηκαν για να δημιουργηθεί ένα δίκτυο «ανεξάρτητων μπλόγκερ» ενημερωτικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εκπαίδευση ακτιβιστών και την διοργάνωση διαμαρτυριών στους δρόμους. «Οι πιο ικανοί από αυτούς εκπαιδεύτηκαν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα την Πολωνία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία, όπου μαζί τους εργάζονταν έμπειροι ινστρούκτορες (προφανώς διεθνιστές από τις ΗΠΑ) ειδικευμένοι στις «διαμαρτυρίες άνευ βίας», δήλωσε ο διευθυντής της SVR.

Ο διευθυντής της SVR δήλωσε επίσης ότι «οι ΗΠΑ ανέλαβαν υπό την ασφυκτική τους κηδεμονία την πρώην υποψήφια για την προεδρία Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια και άλλους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης τους οποίους παρουσιάζουν σαν ‘λαϊκούς ηγέτες’ και μελλοντικούς ηγέτες της ‘Δημοκρατικής Λευκορωσίας’».

Ο Ναρίσκιν είπε επίσης ότι όλα όσα γίνονται στην Λευκορωσία (βλ. Ουκρανία), συνιστούν μια απόπειρα οργάνωσης μιας ακόμη έγχρωμης επανάστασης και ενός πραξικοπήματος, οι στόχοι και οι σκοποί των οποίων δεν έχουν τίποτα το κοινό με τα συμφέροντα των πολιτών της Λευκορωσίας.

Θα κάνουν πίσω οι παγκοσμιοποιητές των ΗΠΑ ή θα θα τιναχτούν οι όποιες ειρηνευτικές προσπάθειες στον «αέρα» με την Αρκούδα να «ορμά»;;;
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.