Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τ.Πάιατ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Κ.Μητσοτάκης θα κάνει συμβιβασμούς με την Τουρκία»!



Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την πρωτοφανή επιμονή της κυβέρνησης να εμπλακεί σε «διάλογο» (ήττας;) με την Τουρκία πιεζόμενη από ΗΠΑ και Γερμανία.

Ο Τζέφρι Πάιατ, ερωτώμενος για την έναρξη διερευνητικών επαφών ανέφερε ξεκάθαρα πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση και ο Κ.Μητσοτάκης θα προχωρήσουν στους αναγκαίους συμβιβασμούς για να βρεθεί… «διπλωματική» λύση με την Τουρκία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι προσηλωμένοι σε μία 100% διπλωματική λύση, καθώς και στην σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.