Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ρώσοι: Ελληνικοί πύραυλοι αυτοκαταστράφηκαν πριν χτυπήσουν τους Τούρκους

 

Ρώσοι: Ο ελληνικός στρατός άνοιξε πυρ σε τουρκικά αεροσκάφη στην περιοχή της Κρήτης, υποστηρίζει το news-r.ru, με δύο πυραύλους να αυτοκαταστρέφονται.

Σύμφωνα με την Μόσχα, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, καταγράφηκαν βολές από τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-300 “Favorite”, ωστόσο, το γεγονός ότι δύο πύραυλοι αυτοκαταστράφηκαν υποδηλώνει ότι η Αθήνα έλεγξε έτσι την ετοιμότητα των όπλων της.

Οι ρωσικοί S-300 θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση αεροπορικής επίθεσης από την Άγκυρα, με την Αθήνα να κάνει το τελευταίο τεστ ετοιμότητας.

Το news-r.ru υποστηρίζει πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτόξευσαν «αρκετούς πυραύλους σε τουρκικά αεροσκάφη».

 

Πηγή: https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.