Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Την Τετάρτη 21 Απριλίου λήγει η διορία της Ρωσίας στις ΗΠΑ




Την Πέμπτη 15 Απριλίου, ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζον Σούλιβαν κλήθηκε στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί, σύμφωνα με πηγές, έλαβε μια μεγάλη προειδοποίηση: οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν όλες τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία εντός 6 ημερών, διαφορετικά η Ρωσία θα επιτεθεί στη χώρα. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι δεν φαίνεται να σκοπεύει να εγκαταλείψει την επίθεσή του - το αντίθετο. Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για το μέλλον των περιοχών Luhansk, Donetsk και De Krim, απάντησε: «Έχουν παρόμοιο μέλλον με την κλειστή ζώνη στο Τσερνομπίλ. Θα είναι νεκρή επικράτεια, χειρότερη από το Τσερνομπίλ.

Δηλαδή είναι "μια ελαφρώς συγκαλυμμένη απειλή πυρηνικού πολέμου.

Ο Zelensky υπέγραψε πρόσφατα ένα έγγραφο με το οποίο διατάχθηκε η κατάληψη της Κριμαίας από τη Ρωσία. Αυτή ήταν μια σχεδόν ανοιχτή δήλωση πολέμου, και έτσι φαίνεται να έχει γίνει κατανοητή στο Κρεμλίνο. Αφού η Ουκρανία συγκέντρωσε πολλές δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες με τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και άρματα μάχης στις δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λούανσκ, και ξεκίνησε νέο βομβαρδισμό σε αμάχους, η Ρωσία αντέδρασε μεταφέροντας μεγάλο αριθμό στρατευμάτων και εξοπλισμού στα σύνορα με την Ουκρανία.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου, το ρωσικό τελεσίγραφο στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα λήξει. Εκείνη την ημέρα, ο Πρόεδρος Πούτιν θα μιλήσει σε κοινή σύνοδο της Δούμας και του Συμβουλίου Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια αναμένεται να ανταποκριθεί στη μυστική δήλωση πολέμου του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η οποία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτήν την εβδομάδα, και κήρυξε τη Ρωσία «έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια». Ο Μπάιντεν έδωσε επίσης την εντολή να κάνει τις απαραίτητες "προετοιμασίες" για αυτό.

Εν τω μεταξύ, οι λαόι της Δύσης - εν μέρει λόγω του πολέμου ενάντια στην ελευθερία από τις δικές τους κυβερνήσεις εναντίον τους - εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση. Όσο δεν έχει πέσει ακόμη ένας πυραύλος ή βόμβα, η διπλωματία μπορεί ακόμη να αποτρέψει έναν μεγάλο πόλεμο που θα μπορούσε να τελειώσει στον III Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά αν ξεσπάσει μια ένοπλη σύγκρουση, οι μαχητικοί παγκοσμιοποιητές στην Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες θα πάρουν επιτέλους αυτό που στοχεύουν εδώ και χρόνια.

Αλλά αν θα κατεβούν σε πόλεμο με τη Ρωσία καθώς τώρα φαίνεται να σκέφτονται, ίσως να μην καταφέρουν αυτά που σκέφτονται.

Θα γνωρίζουμε από αύριο, ή ίσως απόψε την νύχτα πόσοι πύραυλοι θα πέσουν στην Ουκρανία σε μια νέα κρίση και επίθεση για τον τελικό στόχο πίσω από το παιχνίδι, την Νεα Συγκομιδή, 80 χρόνια μετά!

Πηγή: https://greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.