Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Μήνυμα ελήφθη! Ανεξέλεγκτη η δύναμη της Ρωσίας, προσπάθειες για παγκόσμια κυβέρνηση

 

Η αλήθεια για την ρωσική «οπισθοχώρηση» στα σύνορα με την Ουκρανία...
 
Όπως είδατε νωρίτερα, η Ρωσία διέταξε την κορυφαία στρατιωτική διοίκησή της να αρχίσει από αύριο, Παρασκευή, την επιστροφή των στρατευμάτων στις μόνιμες βάσεις τους στο εσωτερικό της χώρας λέγοντας πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία η “αιφνιδιαστική επιθεώρηση” των δυνάμεων στις νότιες και τις δυτικές περιοχές της, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ήδη, όπως διαβάσατε χθες, πρώτο το el.gr έγραψε πως υπήρξε αναδίπλωση από την μεριά του Κίεβου, καθώς ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι, λαμβάνοντας προφανώς υπόψη τι περιμένει την χώρα του σε περίπτωση που η ρωσική στρατιωτική μηχανή ορμήσει στις στέπες της Αν. Ευρώπης, προσκάλεσε τον Πούτιν για διάλογο.

Ίσως κάποιος να του «σφύριξε» πως το ΝΑΤΟ αναμένεται να μην βοηθήσει τους Ουκρανούς στην δύσκολη στιγμή, όπως συνέβη με την Γεωργία το 2008.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, από την Κριμαία, έδωσε εντολή να ολοκληρωθούν οι ασκήσεις ετοιμότητας στην νότια και την δυτική Ρωσία, καθώς όπως τόνισε, οι στόχοι επιτεύχθηκαν πλήρως και τα στρατεύματα επέδειξαν την ικανότητα τους στην διασφάλιση της άμυνας της χώρας και όχι μόνο!!!

Μετά και την «πύρινη» ομιλία του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, όπου και αποκάλυψε μέρος των νέων ρωσικών όπλων, οι διεθνιστές πήραν το μήνυμα και θα προσπαθήσουν να βρουν την χρυσή τομή, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία δεν μπορεί να παρακάμψει την δυναμική της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Άλλωστε ο Πούτιν χθες παρομοίασε την Ρωσία με τίγρη, η οποία απειλείται από ύαινες και η απάντηση που θα δώσει, αν χρειαστεί, θα είναι «ασύμμετρη, γρήγορη και σκληρή».

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα. Μείνετε συντονισμένοι…
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.