Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Covid, 9/11 και Πόλεμος για Πάντα


 Μετάφραση Απολλόδωρος


Από τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας μέχρι την "πανδημία", η ελίτ κατασκευάζει ψεύτικες απειλές για να ξεκινήσει πολέμους που δεν χρειάζεται να τελειώσουν ποτέ.

Ο πόλεμος δεν ήταν γραφτό να κερδηθεί. Προοριζόταν να είναι συνεχής.
-- George Orwell, 1984

Η κάλυψή μας για την 11η Σεπτεμβρίου φέτος, στην 20ή επέτειο, έχει επικεντρωθεί στην εξέταση των επιθέσεων του 2001 μέσα από το πρίσμα της εξάπλωσης της "πανδημίας" του Covid.

Το θέμα δεν είναι ότι τόσο το Covid19 όσο και η 11η Σεπτεμβρίου αποτελούν αναγκαστικά μέρος του ίδιου μεγάλου σχεδίου, ότι πραγματοποιήθηκαν από τα ίδια άτομα ή ότι συνδέονταν με οποιονδήποτε τρόπο άμεσα. Αντίθετα, συνδέονται θεματικά, σε μετα-επίπεδο.

Ξεπηδούν από την ίδια συλλογική παρόρμηση που έχουν όλοι οι κυβερνήτες και οι κυβερνήσεις και χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό.

Είναι διαφορετικά εργαλεία σχεδιασμένα για την επίτευξη του ίδιου σκοπού. Διαφορετικές προσεγγίσεις στο ίδιο πρόβλημα. Διαφορετικά εξελικτικά στάδια του ίδιου ζώου: Η επί δεκαετίες αλλαγή των βασικών στόχων του πολέμου, ακόμη και της ίδιας της έννοιας του "πολέμου".

Ο πόλεμος ήταν πάντα ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του κράτους. Οι πόλεμοι κάνουν τους κυβερνήτες πλούσιους και τους ανθρώπους φοβισμένους. Ενώνουν τα έθνη πίσω από τους ηγέτες και αποσπούν την προσοχή από τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα.

Όμως, καθώς τα έθνη γίνονται πιο ισχυρά, η τεχνολογία των όπλων πιο προηγμένη και η παγκόσμια εξουσία συγκεντρώνεται σε γιγαντιαίες εταιρείες και όχι σε έθνη, ο πόλεμος -με την παραδοσιακή έννοια- γίνεται πιο ακριβός, πιο επικίνδυνος και σε μεγάλο βαθμό χωρίς νόημα.

Ουσιαστικά τα παλιομοδίτικα κίνητρα για τον πόλεμο δεν ισχύουν πλέον, αλλά τα παρεπόμενα εσωτερικά οφέλη της πολεμικής πολιτικής παραμένουν. Ενώ το κράτος και οι εταιρείες που το στηρίζουν δεν χρειάζεται πλέον να συμμετέχουν σε μάχες για τα καλύτερα καλλιεργήσιμα εδάφη, εξακολουθούν να χρειάζονται τους υπηκόους τους να πιστεύουν ότι δέχονται επίθεση.

Εν ολίγοις, αναγκαστικά, ο "πόλεμος" έχει σταδιακά μετατοπιστεί από γνήσιες διακρατικές συγκρούσεις για τον έλεγχο των πόρων, σε ένα εργαλείο ψυχολογικής χειραγώγησης από πάνω προς τα κάτω.

Και το πρώτο στάδιο αυτής της εξέλιξης ήταν η 11η Σεπτεμβρίου.

-- 9/11 ΚΑΙ Ο ΠOΛΕΜΟΣ ΚΑΤA ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤIΑΣ

Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια δουλειά εκ των έσω. Οποιαδήποτε αντικειμενική εξέταση των στοιχείων μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αυτό το συμπέρασμα. (Δεν θα το εκθέσω εδώ, έχουμε δεκάδες άρθρα που το περιγράφουν λεπτομερώς. Δεν είναι αυτό για το οποίο γράφω σήμερα).

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανατίναξε τα δικά της κτίρια, σκότωσε τους δικούς της πολίτες, τρομοκρατούσε τους δικούς της ανθρώπους. Η άρχουσα τάξη επιδίδεται σε αυτό που ο Όργουελ αποκαλούσε "πόλεμο εναντίον των υπηκόων της", με την κυριολεκτική έννοια.

Όπως και η πυρκαγιά στο Ράιχσταγκ στη ναζιστική Γερμανία, αυτή η σκηνοθετημένη "επίθεση" έγινε για να δημιουργήσει μια πολεμική νοοτροπία. Για να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι βρίσκονταν υπό απειλή, και να χρησιμεύσει ως βάση για νέες "προσωρινές εξουσίες έκτακτης ανάγκης" για την κυβέρνηση.

Αλλά η 11η Σεπτεμβρίου πήγε παραπέρα, χρησιμεύοντας ως casus belli για έναν πόλεμο: "Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας".

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας ήταν ένα νέο είδος πολέμου, ναι μεν χρησιμοποιήθηκε ως αφετηρία για πιο παραδοσιακούς πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, και στη συνέχεια για πολέμους δι' αντιπροσώπων στη Συρία, τη Λιβύη και την Υεμένη, αλλά ο κύριος στόχος του ήταν στην πραγματικότητα εγχώριος. Ένας εθνικός ψυχολογικός πόλεμος που σχεδιάστηκε για να κρατήσει 350 εκατομμύρια ανθρώπους σε μια ημιμόνιμη κατάσταση φόβου.

Ήταν το φυσικό επόμενο βήμα στον οργουελικό επαναπροσδιορισμό του "πολέμου" ως έννοια.

Εάν οι πρωταρχικοί στόχοι του πολέμου σας είναι α) Να διατηρήσετε τον εγχώριο έλεγχο του πληθυσμού σας και β) Να διοχετεύσετε τα χρήματα των φορολογουμένων σε διογκωμένες συμβάσεις με τον ιδιωτικό τομέα, τότε χρειάζεται πραγματικά να κηρύξετε πόλεμο σε μια ξένη χώρα;

Στην πραγματικότητα, χρειάζεστε καθόλου έναν πραγματικό φυσικό "πόλεμο"; Δεν είναι εξίσου καλή η ιδέα ενός πολέμου;

Και αν το μόνο που χρειάζεστε είναι η ιδέα ενός πολέμου, τι καλύτερο από το να κηρύξετε πόλεμο σε μια ιδέα. Γιατί να μην κάνετε τον εχθρό σας μια αφηρημένη έννοια;

Επειδή το σπουδαίο πράγμα όταν κάνεις πόλεμο σε μια αφηρημένη έννοια είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να χάσεις και δεν χρειάζεται ποτέ να κερδίσεις. Ο πόλεμος μπορεί να συνεχιστεί για πάντα.

Αυτή η ιδέα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με τον "πόλεμο κατά των ναρκωτικών". Αλλά αυτό δεν λειτούργησε επειδή α) στους ανθρώπους αρέσουν πολύ τα ναρκωτικά και β) τα ναρκωτικά είναι μια ζωτική πηγή εσόδων για το βαθύ κράτος. Οπότε, το εγχείρημα ναυάγησε.

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι καλύτερος. Δεδομένου ότι η "τρομοκρατία" είναι ένα αφηρημένο ουσιαστικό χωρίς σταθερή πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε θέλετε να σημαίνει. Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" μπορεί να είναι εσωτερικός ή εξωτερικός, πολιτικός ή στρατιωτικός, φανερός ή κρυφός ή και τα δύο. Δεν μπορεί να κερδηθεί, δεν μπορεί να χαθεί, και τελειώνει μόνο όταν το πείτε εσείς.

Είναι τέλειο.
Λοιπόν, σχεδόν τέλειο.
Υπάρχουν ακόμα μερικά θέματα.

Για παράδειγμα, είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο να κρατήσεις τους ανθρώπους να φοβούνται μια αφηρημένη έννοια. Χρειάζεσαι πραγματικές υπενθυμίσεις. Ουσιαστικά, για να συνεχιστεί ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, πρέπει να υπενθυμίζεις διαρκώς στους ανθρώπους ότι ο τρόμος είναι εκεί έξω. Που σημαίνει ότι η τρομοκρατία πρέπει να συμβαίνει. Που σημαίνει είτε να την αφήσεις να συμβεί είτε να την κάνεις να συμβεί (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το δεύτερο).

Αν σκηνοθετείς τρομοκρατικές επιθέσεις, αυτές είτε πρέπει να είναι πραγματικές, με αποτέλεσμα πραγματικά θύματα και πραγματικές οικογένειες που θρηνούν και κάνουν πραγματικά ερωτήματα... είτε είναι ψεύτικες, δηλαδή πληρώνουν ηθοποιούς. Και οι δύο τρόποι είναι πολύπλοκοι από υλικοτεχνικής άποψης, δύσκολα ελεγχόμενοι και δυνητικά ενοχλητικοί.

Υπάρχει επίσης το πρόβλημα των ίδιων των τρομοκρατών. Τους έχετε κηρύξει δημόσια τον πόλεμο... αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμοι. Υπάρχει λόγος που τους χρηματοδοτείτε εδώ και δεκαετίες. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι να καταλήξεις με "καλούς τρομοκράτες" στη χώρα Α και "κακούς τρομοκράτες" στη χώρα Β. Και όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ουσιαστικά ακριβώς οι ίδιοι, αυτό φαίνεται άσχημο.

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα, πραγματικά, είναι ότι περιορίζει τις φιλοδοξίες σας.

Μπορεί να έχετε επιλέξει μια αφηρημένη έννοια ως στόχο του πολέμου σας, αλλά αυτή η έννοια πρέπει να πάρει με κάποιο τρόπο ανθρώπινη μορφή. Και οποιοσδήποτε ανθρώπινος εχθρός μπορεί να είναι τόσο τρομακτικός και να κάνει τόση ζημιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους τρομάξετε όλους ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο.

Επιπλέον, η επιλογή ενός ανθρώπινου εχθρού - με βάση φυλετικές, εθνικές, εθνοτικές ή ιδεολογικές γραμμές - είναι αναπόφευκτα διχαστική. Δεν μπορείτε ποτέ να τους ενώσετε όλους πίσω από αυτή τη σημαία.

Εν ολίγοις, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών είναι μια χαρά αν θέλετε να κυβερνήσετε μια χώρα, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να κυβερνήσετε έναν πλανήτη;

Λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι τότε είναι ένας νέος εχθρός. Έναν εχθρό που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε και παντού και που σίγουρα δεν είναι ανθρώπινος.

-- Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ COVID

Η "πανδημία" του Covid19 παρουσιάστηκε στο κοινό ως πόλεμος από την αρχή.

Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ προέτρεπε τις χώρες να "κηρύξουν πόλεμο στον ιό" και ήδη αποκαλούσε το Covid "τη μεγαλύτερη απειλή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο". Ένα συναίσθημα που επανέλαβαν οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ. Πολλές φορές.

Oι εθνικοί ηγέτες ήταν εξίσου πρόθυμοι να εξισώσουν το Covid ως μια νέα μεγάλη υπόθεση, σύμφωνα με τον αγώνα κατά του φασισμού.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε λόγο για την "πιο σκοτεινή ώρα" του έθνους. Η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejiklian δήλωσε στον Τύπο ότι: "πρόκειται κυριολεκτικά για πόλεμο" μόλις τον περασμένο μήνα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση έκανε πολλές διαφανείς προσπάθειες να εμφυσήσει μια εκκλησιαστική ατμόσφαιρα "πνεύματος του Blitz". Χωρίς ντροπή επεξεργάστηκε παραλληλισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε όλα τα μηνύματά της για το Covid, τον γλυκανάλατο δημόσιο λόγο της βασίλισσας που χρησιμοποίησε ξεδιάντροπα την ατάκα We'll Meet Again (Θα ξανασυναντηθούμε).

Στην Αμερική, πάντα κόμβος των στρατιωτικών μεταφορών, ο Trump αποκάλεσε τον εαυτό του "πρόεδρο εν καιρώ πολέμου" που πολεμά έναν "αόρατο εχθρό". Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο αναφέρθηκε στους επαγγελματίες υγείας ως "στρατιώτες" στη μάχη κατά του Κόβιντ.

Παγκοσμίως, οι ειδήμονες συγκρίνουν συχνά το Covid με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και το Covid με τους τρομοκράτες. Η πολεμική μεταφορά είναι πανταχού παρούσα σε ομιλίες, τίτλους και τηλεοπτικά σποτ.

Το μήνυμα είναι σαφές και απλό: Ο ιός είναι ο εχθρός μας. Είμαστε σε πόλεμο.
Και αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά τέλειος.

Έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πραγματικού πολέμου και κανένα από τα μειονεκτήματα. Όλη την εφήμερη πλαστικότητα του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" και καμία από τις πιθανές επιπλοκές του.

Σκεφτείτε το...
Στο όνομα του Covid είδαμε να αυξάνεται η φορολογία, η λογοκρισία, η παρακολούθηση, οι κρατικές δαπάνες προς τον ιδιωτικό τομέα και οι κρατικές εξουσίες. Όλα αυτά είναι οι κλισέ "εξουσίες έκτακτης ανάγκης" που αναζητά το κράτος σε καιρό πολέμου.

Και το έχουν πετύχει με ένα απλό κόλπο τριών σταδίων.
· Πρώτον, παίρνουν έναν ιό, του δίνουν ένα όνομα και του αποδίδουν τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με κάθε άλλο ιό κρυολογήματος και γρίπης. Μόλις δημιουργήσατε μια νέα ασθένεια.

· Δεύτερον, πάρτε ένα τεστ που μπορεί να "βρει τα πάντα σε οποιονδήποτε", εκτελέστε το σε όλους όσοι μπαίνουν στο νοσοκομείο (ειδικά στους ετοιμοθάνατους) και αλλάξτε τον νομικό ορισμό της "αιτίας θανάτου". Μόλις δημιουργήσατε "θανάτους" από τη νέα σας ασθένεια.

· Τρίτον, αρχίστε να εκτελείτε το ίδιο τεστ σε όλους, πολλές φορές την εβδομάδα. Μόλις δημιουργήσατε εκατομμύρια και εκατομμύρια "ασυμπτωματικά περιστατικά".

Συνδυάστε αυτά τα τρία, και έχετε δημιουργήσει μια "πανδημία".

Δημιούργησαν έναν εχθρό από το πουθενά, μέσω ενός κύματος προπαγάνδας και στατιστικής χειραγώγησης. Το "Covid" δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φίλτρο, ένας φακός που τοποθετείται μπροστά στα μάτια του κοινού και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, χωρίς στην πραγματικότητα να αλλάζει απολύτως τίποτα.

Ακριβώς όπως και με τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", η πραγματική απειλή είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου φανταστική, αλλά αυτή τη φορά η οπτική είναι πολύ καλύτερη. Αντί να λατρεύουμε τα στρατεύματα, τώρα αποτίουμε φόρο τιμής στους "ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης", τους "στρατιώτες στην πρώτη γραμμή κατά του ιού". Ούτε βόμβες, ούτε βία, μόνο νοσοκόμες που χορεύουν.

Και τι δεν μπορεί να συμβεί με το Covid; Απλά, οτιδήποτε δεν θέλουν να συμβεί. Λόγω της ίδιας της φύσης της κατασκευασμένης πανδημίας, έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αφήγησης.

Μπορούν να ελέγχουν τα "κρούσματα" μέσω των εξετάσεων. Μπορούν να ελέγχουν τους "θανάτους" μέσω του ορισμού της "αιτίας θανάτου". Μπορούν απλά να τροποποιήσουν τη σημασία μιας λέξης εδώ και εκεί, και να ξεκινήσουν και να σταματήσουν την "πανδημία" κατά το δοκούν. Μπορούν να επιβραδύνουν την "εξάπλωση" ή να την επιταχύνουν. Να εισάγουν μια νέα εξέταση ή θεραπεία ή να τη "θεραπεύσουν", και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια νέα παραλλαγή για να την επαναφέρουν.

Αυτός ο πόλεμος δεν υπάρχει καν στην πραγματικότητα, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να τελειώσει και σίγουρα δεν μπορούν να χάσουν.

Εν τω μεταξύ, κάθε νέος νόμος που περνάει επεκτείνει την εξουσία του κράτους πάνω στον πολίτη, και σε κάθε βήμα υπάρχουν νέες διογκωμένες συμβάσεις του ιδιωτικού τομέα προς πώληση. Δοκιμές και εντοπισμός και ΜΑΠ. Εμβόλια και αναπνευστήρες και ξενοδοχεία καραντίνας. Το δημόσιο χρήμα χύνεται σε ιδιωτικά χέρια.

Και το καλύτερο; Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της "βοήθειας προς τους ανθρώπους".

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Patriot Act έδωσε τη δυνατότητα μαζικής παρακολούθησης, κράτησης χωρίς απαγγελία κατηγοριών και τεράστιας παραβίασης των πολιτικών δικαιωμάτων, επειδή οι άνθρωποι μπορεί να είναι τρομοκράτες.

Τώρα, τα υποτιθέμενα "μέτρα δημόσιας υγείας" κατά του Covid επιτρέπουν ακριβώς τα ίδια πράγματα... επειδή οι άνθρωποι μπορεί να είναι άρρωστοι.

Το κράτος έχει μεταμορφωθεί. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν παρανοϊκό και επιθετικό, τώρα είναι απλά ευεργετικό και πατερναλιστικό.

Αυτή είναι η ιδιοφυΐα του πολέμου κατά του Covid.

-- Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΠAΝΤΑ

Λοιπόν... πώς συνδέονται το Covid και η 9/11;
Το ένα καταλήγει κατευθείαν στο άλλο. Διαμορφώνουν ένα συνεχές αφηγήσεων ελέγχου που έχουν σχεδιαστεί για να φοβίζουν τους ανθρώπους ώστε να αποδέχονται δρακόντειους περιορισμούς στην ελευθερία τους, ενώ παράλληλα δικαιολογούν μια μόνιμη πολεμική νοοτροπία σε όλη την κοινωνία.

Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" και ο "πόλεμος κατά του Covid" είναι δίδυμες ψυχολογικές επιχειρήσεις που δείχνουν τη μετατροπή του "πολέμου" από εξωτερική πολιτική σε αμιγώς εσωτερική.

Ο Όργουελ το περιέγραψε τέλεια στο 1984:
«Ο πόλεμος, όπως θα φανεί, είναι πλέον μια καθαρά εσωτερική υπόθεση. Στο παρελθόν, οι κυρίαρχες ομάδες όλων των χωρών, αν και μπορούσαν να αναγνωρίσουν το κοινό τους συμφέρον και επομένως να περιορίσουν την καταστροφικότητα του πολέμου, πολεμούσαν η μία εναντίον της άλλης, και ο νικητής πάντα λεηλατούσε τους ηττημένους. Στις μέρες μας δεν πολεμούν καθόλου η μία εναντίον της άλλης. Ο πόλεμος διεξάγεται από κάθε κυρίαρχη ομάδα εναντίον των δικών της υπηκόων, και το αντικείμενο του πολέμου δεν είναι να γίνουν ή να αποτραπούν κατακτήσεις εδαφών, αλλά να διατηρηθεί η δομή της κοινωνίας ανέπαφη.»

Μόλις τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε όλοι διαπιστώσει την αλήθεια αυτού του γεγονότος. Ο Covid μας έδειξε ότι δήθεν εχθρικά έθνη ξαφνικά έρχονται σε συμφωνία και επιδεικνύουν σχεδόν απόλυτη ενότητα σκοπού για να διαδώσουν ένα μεγάλο ψέμα.

Η παγκόσμια καπιταλιστική ηγεμονία δεν χρειάζεται πια να κατακτήσει γη ή να κλέψει πόρους. Έχουν ήδη στην κατοχή τους ό,τι αξίζει να κατέχουν, το μόνο που χρειάζονται τώρα είναι να ελέγχουν τους εργάτες τους και να διατηρούν την ανισότητα που έχουν δημιουργήσει.

Αυτός είναι ο πραγματικός πόλεμος που διεξάγεται εδώ. Όχι ο γελοίος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Και όχι ο γελοίος πόλεμος κατά του Κόβιντ. Όχι, ο πραγματικός "αιώνιος πόλεμος" είναι αυτό που ο Niels Harrit αποκαλεί κάθετο πόλεμο, που διεξάγεται από τους πιο πάνω εναντίον όλων όσων βρίσκονται από κάτω τους.

Tο Covid είναι η πιο πρόσφατη και πιο φανερή έκφραση αυτού του πολέμου, αλλά εδώ και χρόνια τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι ο εκπρόσωπος της αυταρχικής καρδιάς του κράτους.

Έχω ξαναγράψει ότι εισερχόμαστε στην εποχή του "προοδευτικού" κρατισμού. Όπου η τυραννία πωλείται ως ένα λυπηρό αναπόφευκτο γεγονός και οι ηγέτες μας παρουσιάζονται ως μια νέα γενιά απρόθυμων δικτατόρων, που σμιλεύουν δυστοπικά πολιτικά τοπία από ανάγκη και με τις αγνότερες μόνο προθέσεις.

Μας λένε ότι οι στοργικοί μας αφέντες δεν είναι ελεγκτικοί ή δικτατορικοί επειδή το θέλουν, αλλά επειδή πρέπει να είναι, για χάρη μας.
Η "μεγάλη επανεκκίνηση" δεν είναι μια κακόβουλη "θεωρία συνωμοσίας", είναι απλώς οι ευγενικοί επικεφαλής μας που προστατεύουν τον κόσμο από τα παιδιά για να μας προστατεύσουν από τους εαυτούς μας. Γκρεμίζουν την κοινωνία μας για να μπορέσουν να την ξαναχτίσουν καλύτερα σε μια νεοφεουδαρχική ουτοπία, όπου κανείς δεν κατέχει τίποτα και όλοι είναι ευτυχισμένοι και όλοι κάνουν ό,τι τους λένε... αλλιώς.

Αυτή η "πανδημία" είναι το λεπτό άκρο μιας ραγδαία διευρυνόμενης σφήνας. Ακολουθούν η γρίπη, η παχυσαρκία και η υπερθέρμανση του πλανήτη. Τέρμα το κρέας. Όχι άλλη ζάχαρη. Όχι άλλες διακοπές. Είναι κακό για σας, κακό για τον πλανήτη και κακό για τις πολικές αρκούδες.

Απαγόρευση των κατ' οίκον σχολείων και των διαμαρτυριών και της παραπληροφόρησης. Απαγόρευση των λανθασμένων βιβλίων και του λανθασμένου λόγου και των λανθασμένων σκέψεων.

Φορέστε τη μάσκα και πάρτε το εμβόλιο και ζήστε μέσα στην κάψουλα και φάτε τα ζωύφια.
Η παγκόσμια ηγεμονία δεν πρόκειται να προκύψει μέσω του παραδοσιακού πολέμου ή της αυτοκρατορικής κατάκτησης, αντίθετα διαμορφώνεται από ένα συνονθύλευμα περιορισμών της ατομικής ελευθερίας.

Αυτός είναι ο πόλεμος που συνδέει την 9/11 και το Covid. Ο πραγματικός πόλεμος, και δεν είναι εναντίον των ναρκωτικών, της τρομοκρατίας ή ακόμα και του Covid... είναι εναντίον μας.

Δικτυογραφία:
Covid, 9/11 & Forever War – OffGuardian
https://off-guardian.org/2021/09/13/covid-9-11-forever-war/


Πηγή: https://koukfamily.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.