Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Βρέθηκαν οι Πάπυροι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας;

 Βρέθηκαν οι πάπυροι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας;


Τελευταία έχουμε δει πως πιθανότατα έχουν εντοπιστεί ο Λαβύρινθος της Αιγύπτου, αλλά ενδεχομένως και η “Αίθουσα των Αρχείων” της Ατλαντίδας κάτω από την Σφίγγα…

Σε αυτές τις τοποθεσίες και ειδικότερα μέσα στην Σφίγγα της Αιγύπτου αλλά και κάτω από αυτήν υπάρχουν υπόγειες αίθουσες και στοές. Σε αυτές κρύβονται πολλά μυστικά της κοντινής αλλά και της απώτατης αρχαιότητας, τα οποία φυσικά αποσιωπούνται για ευνόητους λόγους…

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δαρίβα, υπάρχουν επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι κάτω από την Σφίγγα της Αιγύπτου, εκτός των άλλων, βρίσκονται και τα περισσότερα «βιβλία» της αρχαίας βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Έχουν χρησιμοποιήσει ραντάρ που διαπερνούν το έδαφος τα οποία έδειξαν ότι υπάρχουν κοιλότητες κάτω από την Μεγάλη Σφίγγα.

Κάτω αναπαράσταση από Αυστραλούς οι οποίοι μπήκαν μέσα αλλά τι έγινε δεν μάθαμε… 



Ίσως, τελικά, όπου υπάρχει καπνός… να υπάρχει και φωτιά !
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.