Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Διαδικτυακό παιχνίδι με θέμα την Επανάσταση του 1821 για τα παιδιά μας.



Ενα παιχνίδι για παιδιά Δημοτικού που σίγουρα δεν θα αρέσει σε όσους επιδιώκουν τον αφελληνισμό των Ελληνόπουλων... Εμείς όμως αυτά θέλουμε να προωθούμε στα παιδιά μας.... 

Παίξτε μια από τις μάχες «Μανιάκι» και «Χάνι της Γραβιάς»: 

1) Κινηθείτε με τα βέλη δεξιά - αριστερά - πάνω - κάτω για να αποφύγετε τις εχθρικές σφαίρες. 

2) Πατήστε το space(κενό) για να πυροβολήσετε τον εχθρό (στην μάχη στο Μανιάκι) 

3) Προσοχή: Σε κάθε πίστα (σε κάθε μάχη) έχετε μόνον 5 «ζωές»! Για να νικήσετε, πρέπει να φτάσετε τους 30 πόντους! 

ή Δοκίμασε τις γνώσεις σου, παίζοντας το παιχνίδι των ερωτήσεων. 

Πατήστε το κουμπί «Έλεγχος Πλήρους Οθόνης» για να παίξετε το παιχνίδι σε όλη την οθόνη σας και στη συνέχεια πατήστε το πράσινο σημαιάκι για να ξεκινήσει το παιχνίδι! 

Μια εργασία των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης (Μάρτιος - Απρίλιος 2021). Αυτή είναι η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού! Απολαύστε τις δύο «μάχες»! και δοκιμάστε πόσο καλά γνωρίζεται τα πρόσωπα της Ελληνικής Εθνεγερσίας του 1821, παίζοντας το «QUIZ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ»!

 Η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημ.Σχολείου Πολίχνης που δημιούργησε το συγκεριμένο έργο αποτελούνταν από τους μαθητές της Ε΄και Στ΄ Δημοτικού (με αλφαβητική σειρά): Δρακοπούλου Ευσταθία Κονιδάρη Μελίνα Κόντας Νικηφόρος Κοτίδης Λεωνίδας Λυκίδου Χρυσοπηγή Μουργκάς Γεώργιος Νικολάου Βασιλική Νικοπολιτίδης Θεοδόσιος - Στυλιανός Παπαχρήστος Ιωάννης Σταμάτη Μαρία Τζουμάκης Γρηγόριος Φουσταλιεράκης Φίλιππος Χαΐνογλου Βικτωρία με εκπαιδευτή, τον καθηγητή Πληροφορικής κ.Σταυρόπουλο Μιλτιάδη. 

Για τη μουσική επένδυση συνεργάστηκαν οι μαθητές: Κόντας Νικηφόρος, Τζουμάκης Γρηγόριος, Κονιδάρη Μελίνα και Χαΐνογλου Βικτωρία. Την μουσική επιμέλεια είχε η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου κ.Σισίκη Ελένη. 

Δοκιμάστε να το παίξετε εδώ


Πηγή: https://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.