Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές προσκείμενες στη Ρωσία, ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Αυστριακού καγκελαρίου Νεχάμερ δεν είχε καμία σχέση με μια προσπάθεια διαμεσολάβησης κατά του Κρεμλίνου. 

Το πραγματικό κίνητρο αυτής της επίσκεψης θα σχετίζεται με το γεγονός ότι αρκετοί αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι παγιδευμένοι στη Μαριούπολη σε μια μυστική δομή της οργάνωσης του Ατλαντικού που ονομάζεται PIT-404. 

Αυτή η εγκατάσταση φιλοξενεί βιολογικά όπλα που αναπτύχθηκαν από αξιωματούχους του ΝΑΤΟ που χρησιμοποίησαν επίσης τον τοπικό πληθυσμό ως ινδικά χοιρίδια. 

Ο Νεχάμερ θα είχε σταλεί από το ευρωατλαντικό μπλοκ για να ζητήσει από τον Πούτιν να αφησει ελευθερους αυτούς τους αξιωματουχους. 

Έτσι στο τέλος διαπιστώνουμε ότι τα μόνα πραγματικά εγκλήματα σε αυτή την ιστορία δεν έγιναν από τη Ρωσία. 

Διαπράχθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση «ΝΑΤΟ».

 

Πηγή: http://sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.