Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Ο Πούτιν αποκάλυψε τον στόχο του για τη Ρωσία του 2030!

 

Οικονομικά αυτάρκης με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προεδρεύει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Στρατηγικής Ανάπτυξης.

Στην εν λόγω συνεδρίαση έχουν πρωταγωνιστήσει θέματα εσωτερικής ανάπτυξης, με τον ισχυρό  άνδρα της Ρωσίας να θέτει τους δικούς του στόχους, σε αντίθεση με την ανθρωποκτόνο Ατζέντα 2030 που προωθεί την ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, για το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας:

«Το προσδόκιμο ζωής στη Ρωσία έχει ξεπεράσει τα 73 χρόνια, αυτό είναι καλό, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για προσδόκιμο ζωής έως και 78 χρόνια έως το 2030».

Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι πέρυσι το ποσοστό φτώχειας στη Ρωσία έπεσε στο 11%, αλλά παρόλα αυτά ο ρυθμός είναι ανεπαρκής και ζήτησε μεγαλύτερη αύξηση των διαθέσιμου εισοδήματος στους πολίτες.

Στο θέμα των οικονομικών, ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι άπορες οικογένειες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μηνιαίες πληρωμές από την εγκυμοσύνη της μητέρας μέχρι το παιδί να φτάσει τα 17 έτη.

Τι άλλο σημείωσε ο «Τσαρ Βλαντ»:

▪️Eίπε ότι η ανάκαμψη της Ρωσίας μετά την Covid ήταν σε καλό δρόμο, παρά τις διεθνείς πιέσεις

▪️Σημείωσε ότι τα επίπεδα φτώχειας στη χώρα έχουν μειωθεί σημαντικά

▪️Η τεχνολογική ανάπτυξη της Ρωσίας δεν θα παρεμποδιστεί από τις δυτικές κυρώσεις

▪️Εμπειρογνώμονες στον τομέα της πληροφορικής προτείνουν ότι οι κυρώσεις στον κλάδο θα ξεπεραστούν σε τρία-πέντε χρόνια

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.