Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Εργαστηριακός κόβιντ, 5G και οι απόγονοι του Ιούδα

Το άρθρο γράφτηκε με διπλή αφορμή. Η πρώτη αφορμή δόθηκε από την ομιλία του Πούτιν που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας στα μέσα Μαρτίου 2022. Ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναφέρει: «Υπήρχε επίσης ένα δίκτυο δεκάδων εργαστηρίων που λειτουργούσε στην Ουκρανία, όπου στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων με δείγματα κορονοϊών, άνθρακα, χολέρας, αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άλλων θανατηφόρων ασθενειών, διεξάγονταν υπό την καθοδήγηση και την οικονομική υποστήριξη του αμερικανικού Πενταγώνου».

Η δεύτερη αφορμή δόθηκε από την συνέντευξη που έδωσε στα ρωσικά ΜΜΕ το «γεράκι» και Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ στα μέσα του τρέχοντος μηνός. Το δεξί χέρι του Πούτιν είπε: «Ο Covid-19 δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ με τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν». Για να προσθέσει ο ίδιος: «Η τακτική των Αγγλοσαξόνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Είναι ίδια και απαράλλαχτη. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο».

Οι αναφορές Πούτιν και Πατρούσεφ στον εργαστηριακό Κόβιντ19 αποκτούν ιδιαίτερη σημασία όσο πλησιάζουμε το Φθινόπωρο. Γιατί; Διότι: Ο αόρατος γ΄ παγκόσμιος βιολογικός πόλεμος που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020 με την πρώτη ένεση του Μπιλ Γκέιτς, συνεχίζεται με πανουργία, εντεινόμενα και παράλληλα με τον εν εξελίξει συμβατικό Γ΄ ΠΠ, που λαμβάνει χώρα με την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Εδώ και δεκαετίες, οι παγκοσμιοποιητές Ρότσιλντ έχουν προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια τον δόλιο, αδιανόητο, αόρατο και θανατηφόρο γονιδιακό γενικό πόλεμο που ήδη λαμβάνει χώρα στον πλανήτη εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια. Ως ιδιοκτήτες και κατασκευαστές, οι ίδιοι αποκλειστικά και μόνον γνωρίζουν τις διάφορες τεχνολογίες όσο και τα αγνώστου ταυτότητας ενέσιμα νάνο-υλικά που έβαλαν μέσα στα εμβόλια.

Ως ψυχροί γενοκτονικοί φονιάδες με ενέσιμο βιολογικό σιγαστήρα, οι απόγονοι του Ιούδα, συστηματικά, με κάθε μέσο, τρόπο και μέθοδο αποκρύπτουν το γεγονός ότι τα εμβόλιά τους είναι βιολογικοί σχάσιμοι πυροδότες «ξαφνικών» θανάτων, «τυχαίων» επεισοδίων υγείας, «συμπτωματικών» τροχαίων ατυχημάτων, διάφορων διαταραχών, αναρίθμητων αυτοάνοσων ασθενειών (AIDS), κλπ.

Τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών συνεχίζουν να μπολιάζουν τον κόσμο με νανοσωματίδια γενετικούς τροποποιητές και βιολογικούς μεταχρονολογημένους εξολοθρευτές που θα κάνουν θραύση στην «ώρα» τους: Όταν οι «πεφωτισμένες» οχιές αποφασίσουν είτε να πατήσουν είτε να αλλάξουν με κουμπιά τις ζώνες συχνοτήτων των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων MHz των 5G συστημάτων, τις εντάσεις των βιολογικών πεδίων και τα μήκη κλίμακος των χιλιάδων ειδικών κατασκευών-δορυφόρων του διάσημου εωσφοριστή Ίλον Μασκ, κλπ. Και τότε είναι που θα συμβεί να πέφτουν κάτω οι άνθρωποι σαν τα ..κοτόπουλα!

Βέβαια, οι απανταχού «τυφλοπόντικες» της Νέας Εποχής όλων των βαθμών, θέσεων και επιπέδων αντιμάχονται σφοδρά την θανατηφόρο αλήθεια, με τρόπο επιθετικό, με ψευδείς αναφορές, με αποκρύψεις στοιχείων και με τάχα ειδήσεις-γνώμες ειδικών. Δυστυχώς, οι

διάσημοι «τηλε-ειδικοί» στη χώρα μας συνεχίζουν να εργάζονται, είτε εν γνώσει τους είτε όχι, για τη Νέα Τάξη Πτωμάτων: Αφού είναι συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι κορδωμένοι ανόητοι «μεγαλο-επιστήμονες» που επιχειρηματολογούν σαν να γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα το τι περιέχει η κάθε δόση εμβολίου όσο, επίσης, και οι εξαγορασμένοι χλιδάτοι «ειδικοί-θαύμα» που συνεχίζουν να παραμένουν καλοποτισμένες με εκατ. ευρώ «γλάστρες» στα «χαζοκούτια» των συστημικών ΜΜΕξαθλίωσης.

Και να πάλι και ξανά τα ΜΜΕξαγρίωσης όσο και γνωστοί «επαΐοντες» προειδοποιούν (TA NEA): «Το νέο κύμα πανδημίας έρχεται στην Ελλάδα.. Θα αυξηθούν οι νοσηλείες.. Ο κοροναϊός επιστρέφει το μεσοκαλόκαιρο και φέρνει νέο κύμα.. Μεγαλώνει η ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ την ίδια ώρα οι ειδικοί μιλούν για νέο κύμα πανδημίας και στην Ελλάδα».

Έτι, ο «ειδικός» Θ. Βασιλακόπουλος ανέφερε (ΕΡΤ): «Από την στιγμή που έγινε άρση των μέτρων είναι λογικό να υπάρξει αύξηση κρουσμάτων». Ακόμη διαβάζουμε. ΣΚΑΙ: «Ξανά στο “κόκκινο” το ιικό φορτίο των λυμάτων στη Θεσσαλονίκη».. «NEWS24/7»: «Εκτόξευση με 12.537 νέα κρούσματα στην Ελλάδα 14 νεκροί και 96 διασωληνωμένοι».. «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με τέταρτη δόση για τα άτομα ηλικίας 30 με 59 ετών, κλπ». Και ούτω καθεξής.

Στις συνεχιζόμενες παραινέσεις, τους εκβιασμούς, τους εκφοβισμούς και στην ασταμάτητη διαφήμιση των ενέσεων γενετικών τροποποιητών από τους ντόπιους «μεγαλο-ειδήμονες», θα βάλω απέναντι τα συνταρακτικά, αποκαλυπτικά, ανθρωποκτόνα, αφυπνιστικά και τροχιοδεικτικά λόγια του Καθηγητή John Schellnhuber και εκπρόσωπο του Πάπα της Ρώμης που είπε (Ιούλιος 2017): «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκόσμια κυβέρνηση»!

Η παγκόσμιας κυκλοφορίας εφημερίδα «The Tribune» έγραψε στο πρωτοσέλιδό της στις 25 Μαΐου 2022: «Ο Μπιλ Γκέιτς “έριξε” εκατομμύρια δολάρια για να κάνει επίθεση στον Ίλον Μασκ (σε σχέση με την προσφορά του Μασκ για την εξαγορά του Twitter). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla (Μασκ) έγραψε στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο twitter: “Περιμένετε μέχρι να μάθετε το τι έβαλε μέσα στο εμβόλιό σας”! Ο Μπιλ Γκέιτς απάντησε λέγοντας ότι το tweet του Μασκ: “Δεν με ενοχλεί». Τα μάθατε τα νέα κα Ματίνα;

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Jr., γιός του δολοφονημένου προέδρου Ρόμπερτ Κένεντι και ακτιβιστής κατά των εμβολίων, που δημοσίως υποστηρίζει ότι ο Μπιλ Γκέιτς εργάζεται για την ίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας, τόνισε: «Το 2000 ο Τόνυ Φάουτσι (ο Τσιόδρας των ΗΠΑ) πέταξε στο Σιάτλ-Ουάσινγκτον και είχε αυτή την συνάντηση αυτή την πολύ περίεργη συνάντηση στην έπαυλη του Μπιλ Γκέιτς, μια έπαυλη 85 εκ. δολαρίων στις όχθες της λίμνης της Ουάσινγκτον. Ο Γκέιτς τον έφερε στη βιβλιοθήκη του και του είπε: “Θέλω να προτείνω μία συνεργασία μαζί σου». Και, όπως Ρ. Κένεντι εξήγησε, η προτεινόμενη συνεργασία ήταν να προσπαθήσουν να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα! Τηλε-ειδικέ κυρ-Θόδωρε το μάθατε;

Στα ανωτέρω προσθέστε τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την εν υπνώσει επιδημία Marburg από τον γνωστό αμερικανό δικηγόρο για δικαιώματα αναπηρίας και κινδύνων βιοϊατρικής Todd Callendar και τον στρατιωτικό-χειρουργό στις ΗΠΑ Δρ. Peter Chambers, που σε

σχετικό βίντεο ανέφεραν (18 Μαΐου 2022): «Ο ιός Μάρμπουργκ θα ενεργοποιηθεί σε αυτούς που έχουν τρυπηθεί μέσω ενός λιπιδικού νανοσωματιδίου που είναι ήδη κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ειδικότερα το σύστημα 5G (μετάδοση παλμικού σήματος 18 GHz) θα απελευθερώσει τον εν λόγω ιό»!

Με απλά λόγια, οι δύο αμερικανοί ειδήμονες μας λένε τα εξής: Όσοι έλαβαν τα εμβόλια του Γκέιτς έχουν ήδη τον αδρανοποιημένο ιό Marburg ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω των συχνοτήτων 5G. Είχαμε το πρώτο κρούσμα του ιού Μάρμπουργκ στη Γουινέα στις 9 Αυγούστου 2021. Το κρούσμα ανακοίνωσε το περιφερειακό γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Προκαλεί αιμορραγικό πυρετό, ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον Έμπολα.

Θέλω να υπογραμμίσω επιπλέον ότι ο Δρ. Peter Chambers είναι βετεράνος στρατιωτικός γιατρός με 37 χρόνια μάχης στο βιογραφικό του. Έχει εργαστεί ως ειδικός χειρουργός για τους αμερικανούς πράσινους Μπερέδες. Όταν στάλθηκε υπηρεσιακά στο Τέξας, αφού πρώτα ο ίδιος έκανε αληθινή επιστημονική ενημέρωση συναίνεσης σε 3.000 στρατιώτες για το εμβόλιο, εν τέλει μόνον 6 από τους στρατιώτες δέχθηκαν να κάνουν το πειραματικό τρύπημα-κόβιντ. Φυσικά, μετά την ενημέρωση αυτή ο Δρ. Chambers απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Δυστυχώς, πάρα πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν ότι η τεχνολογία διαγραφής ή μετατροπής γονιδίων μεταστοιχειώνει τους τρυπημένους σε βιολογικούς μετανθρώπους. Μάλιστα δε, για αυτή την φρικτή και ανθρωποκτόνα εξέλιξη, υπάρχει και κατατεθειμένη πατέντα στην Αμερική από τους εωσφοριστές υιούς της απώλειας. Ο εργαστηριακός κοροναϊός ήταν η «προθέρμανση», το «ζέσταμα». Το AIDS (αυτοάνοσα), ο Μάρμπουργκ, κλπ, αποτελούν τον κύριο αγώνα. Δυστυχώς, το «ματς» δεν έχει αρχίσει ακόμη!

Ο Dr. Ryan Cole ξιφουλκεί (pronews.gr, 24.06.2022): «Τα εμβόλια Pfizer και Moderna προκαλούν μυοκαρδίτιδα. Μηνύστε τους γιατρούς που σας τα προτείνουν». Ο γνωστός παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ και ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου συμβουλεύει τους απανταχού εμβολιασμένους στον πλανήτη να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά των γιατρών τους, που τους πρότειναν να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19, γιατί δεν τους ενημέρωσαν επαρκώς για τις παρενέργειές τους.

Τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Όποιος γιατρός το χορηγεί και δεν παρέχει ενημερωμένη συγκατάθεση, σας εντάσσει χωρίς να το θέλετε στην μεγαλύτερη κλινική δοκιμή πάνω στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ και συνεπώς έχει παραβιάσει τον όρκο του»! «Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ότι μπορείτε να μηνύσετε τον γιατρό σας επειδή δεν σας παρείχε ενημερωμένη συγκατάθεση. Αν υποστήκατε βλάβη από ένα εμβόλιο ή γνωρίζετε κάποιον που υπέστη βλάβη από ένα εμβόλιο, πρέπει να καταθέσετε μήνυση εναντίον ενός γιατρού επειδή κανείς στον πλανήτη δεν έλαβε ενημερωμένη συγκατάθεση».

Η Βασιλική Σουλειμάνοβα, παιδοχειρουργός σε Νοσοκομείο της Λάρισας, αναφορικά με τις αλλαγές που παρατηρεί στους ιστούς των εμβολιασμένων παιδιών που χειρουργεί τόνισε (Focus fm): «Εντοπίζουμε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών και καταγράφουμε αυξημένα περιστατικά σκωληκοειδίτιδας.. Σε επεμβάσεις σε εμβολιασμένα παιδιά παρατήρησα ότι οι αλλαγές στους ιστούς υπήρχαν αλλά όχι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Οι αλλαγές υπήρχαν σε μικρότερη κλίμακα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι υπήρχαν σε όλα και μιλάμε για 20 -25 παιδιά».

Ερώτηση: Γιατί εμβολιάζουν πιεστικά γιατροί; Απάντηση-παράδειγμα: Στο γερμανικό σύστημα υγείας οι γιατροί παίρνουν επιπλέον 12.000 ευρώ το μήνα για την εκστρατεία εμβολιασμού που κάνουν (δηλαδή, 144.000 ευρώ το χρόνο) και, επίσης, 10 ευρώ «τέλος καταγγελίας» για κάθε ασθενή που δεν θέλει να εμβολιαστεί! Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο πρόεδρος του ισπανικού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar, ο José María Fernández Faro, κατηγορείται γιατί δήλωσε ψευδώς ότι είχε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid19 και είχε ψεύτικο πιστοποιητικό, μαζί και με άλλους 2.200 διάσημους και ελίτ.

Κλείνοντας, θα μεταφερθώ από την κοσμική στην πνευματική διεθνή πολιτική οικονομία και πεδίο. Ο μακαριστός πατήρ Σάββας Αχιλλέως (1930-2016) μας είχε προειδοποιήσει από τις 11 Οκτωβρίου 2011: «Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας. Θα πάρει όλα τα φάρμακα δικά του. Και όσοι θα παίρνουν τα φάρμακα θα αποθνήσκουν. Και είναι μια γρίπη που θα έρθει. Θα μοιάζει με γρίπη. Μια κατασκευασμένη αρρώστια ως βιολογικό όπλο. Στην οποία εμπλέκεται ενεργά η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους εμβολιασμού. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται».

Για να προσθέσει εισέτι ο χαρισματικός πατήρ Σάββας: «Έχουν σκοπό να εξαφανίσουν τον πληθυσμό της γης. Αυτή είναι η μανία τους, ο στόχος τους, το πρόγραμμά τους. Και ο σκοπός του εμβολιασμού στα μικρά παιδιά είναι να προκαλεί στείρωση για να μην κάνουν απογόνους και να εκλείψει η ανθρωπότητα». Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (1921-2009): «Μεταβάλλουν τοὺς ἀνθρώπους σὲ ἀγελαία μάζα νὰ δουλεύουν ὑπὲρ τοῦ διεθνοῦς κεφαλαίου, τοῦ ἐβραιοσιωνισμοῦ. Ἀλλὰ πιστεύω ὅτι θὰ μιλήσουν τὰ αἵματα τῶν Μαρτύρων μας..».

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας 



Πηγή: https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.