Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Για 6η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Πετρούνιας




Ο Έλληνας πολυνίκης παραμένει αήττητος από το 2015!

Ανίκητος ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει κάνει προσωπική του υπόθεση τους κρίκους. Στη Μόναχο κέρδισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, το έκτο του στην ιστορία των διοργανώσεων. Ποτέ άλλοτε Έλληνας αθλητής δεν κέρδισε τόσα μετάλλια στη διοργάνωση.

Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 15,133 βαθμούς (6,200 για τη δυσκολία και 8,933 για την εκτέλεση)

-Είσαι ο άρχοντας των κρίκων; τον ρώτησε ο ρεπόρτερ της Γερμανικήες τηλεόρασης
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά και σε αυτό με στηρίζει η οικογένειά μου» απάντησε.

Ένα φιλί στη δοκό ήταν η επιβεβαίωση ότι όλα πήγαν καλά. Αμέσως μετά την προσπάθειά του που τον οδήγησε στην πρώτη θέση.

Το πρόγραμμα που δομίμασε είναι αυτό που φιλοδοξεί να παροσιάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, τον υψηλότερο από τους αθλητές που συμμετίχαν στον τελικό. Για να φθάσει όμως στο Παρίσι υπάρχει μια σειρά αγώνων πρόκρισης στους οποίους θα πρέπει να δώσει το παρόν.

Η τελική κατάταξη

  

 

Πηγή: https://www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.