Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η Ουκρανία είναι Ισραήλ και το Ισραήλ Ουκρανία

 

 Σχέδιο Γ' Παγκοσμίου Πολέμου στο Ιράν Χρησιμοποίησαν την Ουκρανία για να αποδυναμώσουν τη Ρωσία έτσι θα εξαντλήσει τα όπλα και θα χάσει στρατιώτες, μετά θα επιτεθούν στο Ιράν και θα κλέψουν τους πόρους του.

  Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το Ισραήλ ως ταμπόν, είναι η μαριονέτα τους για να συντρίψουν τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, μετά έρχονται και κλέβουν πόρους. Επίσης, κάνει τις αμυντικές και αεροδιαστημικές βιομηχανίες να απορροφούν συνεχώς χρήματα από τους φορολογούμενους κλπ κλπ. 

Εάν το Ιράν είναι αδύναμο, τότε η Καμπάλ θα επιτεθεί στη Ρωσία ήδη με όλο το ΝΑΤΟ.

Ο Πούτιν το γνώριζε από τους πολέμους της δεκαετίας του '90 στις αρχές της δεκαετίας του '00 στην Τσετσενία, καταλαβαίνει πολύ καλά τις τακτικές του βαθέος κράτους και είναι έτοιμος να τους σκοτώσει ανά πάσα στιγμή, εύκολα.

Παίζουν με τη φωτιά αν το Ιράν δεχτεί επίθεση, η Ιερουσαλήμ και όλες οι στρατιωτικές βάσεις στο Ισραήλ θα πάψουν να υπάρχουν, ναζί εγκληματίες πολιτικοί, υπηρέτες της Αμερικής της καμπάλ θα εκτελεστούν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.