Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Τρία πράγματα αλλάζουνε τον άνθρωπο


Τρία πράγματα αλλάζουνε τον άνθρωπο: η αγάπη , ο πόνος και η προσευχή.

Τρία πράγματα αλλάζουνε τον άνθρωπο:
Η αγάπη, ο πόνος και η προσευχή.

Λίγη καλή προαίρεση να έχει κάποιος και η αγάπη μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Μπορεί κυριολεκτικά να τον μεταμορφώσει. Και από αγρίμι να γίνει άγιος. Από λύκος, να γίνει αρνάκι του Θεού.

Όταν η αγάπη δεν είναι αρκετή, τότε αναλαμβάνει ο πόνος. Ακολουθεί. Και λειτουργεί σαν ευκαιρία και αυτός για να μαλακώσει η καρδιά του ανθρώπου. Ο πόνος όμως είναι σαν το βραστό νερό. Το ίδιο νερό που μαλακώνει το καρότο, το ίδιο νερό σκληραίνει το αβγό. Άλλους τους βοηθά και άλλους τους καταστρέφει.

Αν ούτε η αγάπη ούτε ο πόνος κάνουν τίποτα, τότε μένει μόνο η προσευχή. Η προσευχή των γύρω. Όλων εκείνων που γονατίζουν και μυστικά προσεύχονται για τον αδερφό τους.

 

Πηγή: https://melissoules.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.