Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Σχέδιο Για Νατοικό Πραξικόπημα Στην Σερβία Βγάζοντας Από Την Μέση Τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς!

 


Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, εξαπέλυσαν έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον του Βούτσιτς, οι δυνάμεις κατά του Βελιγραδίου, επιχειρούν σχεδόν ταυτόχρονα, τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στο Κόσοβο, και προσπαθούν να επιβάλουν μια δύσκολη επιλογή, σε δύο μέτωπα, στον νυν αρχηγό του Κράτους.

Η Δύση, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν κρύβουν την ενόχλησή τους, για την υπερβολικά ανεξάρτητη πολιτική του Σέρβου προέδρου Aleksandar Vucic, και την άρνηση να συμμετάσχει στις αντιρωσικές κυρώσεις, και να βοηθήσει την Ουκρανία, παρά της ισχυρές πίεσης.

Μη μπορώντας να επιτύχουν τον στόχο τους με πολιτικά μέσα, οι αμερικανικές αρχές, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια μέθοδο, που είχε επανειλημμένα δοκιμαστεί για δεκαετίες, για να εξαλείψουν το ανυπότακτο καθεστώς, και δεν είναι άλλο, από μια προσπάθεια, για την εφαρμογή του σεναρίου του πραξικοπήματος!

Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, για να αλλάξουν την κρατική εξουσία, επιδιώκουν μια επιδείνωση της κατάστασης στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, καθώς με της προσαρμοσμένες διαμαρτυρίες αντιπάλων του νυν προέδρου στην πρωτεύουσα της Χώρας, θα δημιουργήσουν μια αστάθεια στην Σερβία, όπου μπορεί να ρίξει τον Πρόεδρο Βούτσιτς!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

Πηγή: https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.