Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

«Ο εγκέφαλος είναι το πεδίο του πολέμου στο μέλλον»! Καθηγητής εξηγεί

Τι θα ζήσουμε στο εγγύς μέλλον;;;

Ο Δρ. James Giordano, επικεφαλής του Προγράμματος Σπουδών Νευροηθικής και υπότροφος στο Κέντρο Κλινικής Βιοηθικής Pellegrino του Πανεπιστημίου Georgetown, στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, μίλησε σε δόκιμους και καθηγητές για το πώς οι εξελίξεις στις νευροεπιστήμες και τη νευροτεχνολογία θα επηρεάσουν το μέλλον του πολέμου.

Με πολλούς τρόπους, ο εγκέφαλος μπορεί ακόμη και να γίνει μέρος του πεδίου μάχης, τόνισε.

Η εκδήλωση αυτή είχε φιλοξενηθεί από το Ινστιτούτο Σύγχρονου Πολέμου στο West Point.

Στο βίντεο, ο Dr. James Giordano μιλάει σε δόκιμους και καθηγητές της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το μέλλον του πολέμου.

Yπάρχουν νανοτεχνολογίες που βασίζονται σε νανοσωματιδιακό υλικό που μπορεί να διασκορπιστεί στον αέρα με αερολύματα και να αυτοσυσσωρευτεί στο σώμα και στην συνέχεια να ελεγχθεί από το εξωτερικό μέσω της βιοτεχνολογίας;;;


Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.