Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Σαμπάνιες άνοιξαν οι Τούρκοι για Χαρδαλιά και απόρρητο χάρτη: «ΦΙΑΣΚΟ», λένε και ξαναλένε

«Δεύτερο φιάσκο μετά την πυρκαγιά στις αποθήκες πυρομαχικών F-16», τονίζουν!!!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με την απίστευτη αστοχία Χαρδαλιά να φωτογραφηθεί με τον απόρρητο χάρτη του στρατού στην Θεσσαλονίκη!!!!

Οι Τούρκοι φυσικά και είδαν τον χάρτη, κάνοντας λόγο για «Δεύτερο φιάσκο μετά την πυρκαγιά σε αποθήκες» και «επικίνδυνο λάθος»!!!!

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Σαμπάχ κάνει λόγο για «Επικίνδυνο λάθος του ελληνικού ΥΠΕΘΑ: Μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις…».

«Μεταξύ των χαρτών που κοινοποιήθηκαν ήταν και ένας χάρτης με μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Υποστηρίζεται ότι ο μη λογοκριμένος χάρτης αφορά τις βάσεις στα νησιά. Ο ελληνικός Τύπος έγραψε για τη φωτογραφία που βγήκε: ‘Δείχνει τις αποθήκες καυσίμων των ενόπλων δυνάμεων’», τονίζεται.

Αλλά και η εφημερίδα της αντιπολίτευσης «Τζουμχουριέτ» στην ιστοσελίδα της επισημαίνει πως «Η Ελλάδα δημοσιεύει ‘κατά λάθος’ φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες».

«Το λάθος που προκάλεσε κρίση στην Ελλάδα. Το υπουργείο Άμυνας μοιράστηκε κατά λάθος μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις» γράφει το τουρκικό μέσο ενημέρωσης HABER.

Ρεζίλι γίναμε και στην Ρωσία:





Υπενθυμίζεται ότι ο Χαρδαλιάς κατά την περιοδεία του σε μονάδες του στρατού προκειμένου να επιθεωρήσει τα μέτρα προστασίας μετά τις εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο, έβγαλε και μοίρασε μέσω σχετικού δελτίου Τύπου φωτογραφίες από τις επισκέψεις στα στρατόπεδα, μία εκ των οποίων τον έδειχνε να κοιτάζει έναν απόρρητο χάρτη.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.