Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Εμβόλια COVID: Αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα! Ο καρδιολόγος McCullough δείχνει πως

Τι ισχυρίζεται…

Ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, περιγράφει πως επιτυγχάνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία υπάρχει στα εμβόλια COVID.

Όπως αναφέρει:

«Η σημαντικότερη ερώτηση είναι: ”Ω Θεέ μου. Έκανα το εμβόλιο. Έκανα την ένεση. Τι κάνω για να προστατευτώ από τις συνέπειες;”

Χρειαζόμαστε 2 τρόπους για να διασπάσουμε την πρωτεΐνη- ακίδα, να την βγάλουμε από το σώμα. Ο 1ος είναι η ναττοκινάση 2.000 μονάδες 2 φορές την μέρα.

Ο 2ος είναι βρομελαΐνη, 500mg, 1 φορά τη μέρα. Αμφότερες διασπούν την πρωτεΐνη-ακίδα με διαφορετικούς τρόπους. Επιταχύνουν την κάθαρσή της μαζί.

Και το τελευταίο είναι κάτι για να μειώσουμε την φλεγμονή και την ζημιά από την πρωτεΐνη-ακίδα. Αυτό είναι η κουρκουμίνη.

Είτε σε νανο ή σε λιποσωμιακή μορφή είναι μια χαρά. Κουρκουμίνη 500mg 2 φορές τη μέρα. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς συνταγή».

 

 

Πηγή:  https://www.el.gr

1 σχόλιο:

Αλήθεια είπε...

Φυσικά ρωτήστε πρώτα τον γιατρό σας.

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.