Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Το «πείραμα» Κασσελάκη πέτυχε!!! Οι Έλληνες είναι έτοιμοι

Όχι μόνο όσοι τον ψήφισαν, αλλά ακόμα περισσότεροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε από το πουθενά και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από το να εκλεγεί αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει πρωθυπουργός.

Πλέον για τους Έλληνες ψηφοφόρους δεν χρειάζονται πολλά!!! Μερικά βίντεο, πέντε-δέκα βερμπαλιστικές ατάκες και η κατάλληλη διαφήμιση!!!

Αρκεί να έχουν τα μπάνια τους και τις αργίες τους!!! Και παράλληλα τα βασικά «τρέχουν» είτε με Μητσοτάκη είτε αργότερα με Κασσελάκη!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν για το 3%!!! Επειδή όπως το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει να ανεβαίνει με Ανδρουλάκη, έβγαλαν στην επιφάνεια από την αφάνεια άλλον Κρητικό, αμερικανοθρεμμένο! Τον παρουσίασαν με τις «ευλογίες» των διεθνιστικών ΗΠΑ, ενδεχομένως για εφαρμογή ακόμα πιο σκληρής διεθνιστικής πολιτική!!!

Μία-μία οι ψήφοι των επιφανών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πάνε από την Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη, καθώς το ρεύμα μίλησε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε σαν ένα δωμάτιο που έχει πιάσει μούχλα και υγρασία. Ο Κασσελάκης τους είπε ότι μπορεί να ανοίξει τα παράθυρα. Και τον πίστεψαν.

Υπόσχεται να αλλάξει την Ελλάδα! Πώς ακριβώς;;; Θα εμποδίσει την Μεγάλη Επανεκκίνηση;;; Θα ζητά έλεγχο των mRNA εμβολίων πριν δοθούν στα παιδιά και τους ενηλίκους;;;

Το «πείραμα» πέτυχε λοιπόν!!! Οι Έλληνες αποδέχθηκαν κάποιον που τους μίλησε για μερικές μέρες και τώρα θα τον δουν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!! Ποιος ξέρει μπορεί να βρεθεί τρόπος να μπει από τώρα στην Βουλή!!!

Υπάρχει και το σενάριο να επανέλθει ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος της Κ.Ο. με εκείνον πρόεδρο!!!

Λεπτομέρειες!!! Το πιο σημαντικό είναι το εξής: Για να αποδεχθούν τόσο γρήγορα τον Κασσελάκη οι πολίτες (όχι μόνο εκείνοι που ψήφισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κοινή γνώμη που τον αποδέχθηκε παθητικά), θα αποδεχθούν τον οποιονδήποτε σωτήρα έρθει μετά!!! Πόσο μάλλον αν έρθει με «δώρα» και όχι απλά με κουβέντες…

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.