Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

«Γιατί αργεί ο Πούτιν»!!! Όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται

Τι απάντησε ο συνταγματάρχης Mc Gregor

Σε μια συνομιλία με τον πρώην οικοδεσπότη του Fox News, δικαστή Napolitano, ο συνταξιούχος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και πολιτικός επιστήμονας Douglas Macgregor, δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ουκρανία να κερδίσει τη Ρωσία.

Στην συνέχεια, ο συντονιστής τον ρώτησε «Γιατί η Ρωσία δεν βάζει τέλος στο όλο θέμα με αποφασιστική στρατιωτική δράση»;

Ο Μακγκρέγκορ τόνισε πως η Ρωσία αισθάνεται μέρος της Ευρώπης, κάτι που ο ίδιος ο Πούτιν έχει παραδεχτεί σε πολλές περιπτώσεις: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μόνος Ρώσος που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στη Δύση ( .. .) Θέλει σχέσεις με την Δύση και θέλει να ζήσει με αυτή».

Η τοποθέτηση του συνταγματάρχη είναι μάλλον επιφανειακή, καθώς ο Πούτιν δεν θέλει να μπει σε πόλεμο γιατί δεν θέλει να μετατρέψει την οικονομία του σε στρατιωτική, τώρα που βρίσκεται στην απόλυτη ακμή της, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει σταδιακά στρατιώτες σε καταστάσεις πραγματικής μάχης!!!!!! Είναι προφανές πως υπάρχει συμφωνία με την δυτική πλευρά, να μην επεκταθεί ο πόλεμος!!! Για την ώρα…
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.