Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο Βαρθολομαίος συμμετείχε σε Οικουμενιστική συμπροσευχή στο Βατικανό με ιέρειες Προτεστάντισσες, τον Πάπα κι άλλες 50 Ομολογίες !


 

 

Ο Βαρθολομαίος συμμετείχε σε Οικουμενιστική συμπροσευχή στο Βατικανό με ιέρειες Προτεστάντισσες, τον Πάπα κι άλλες 50 Ομολογίες ! Φαν του Κασσελάκη το Φανάρι και του Οικουμενισμού!

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, Τζάστιν Γουέλμπι, συμμετείχε με τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, την προτεστάντισσα ιέρεια Γενική Γραμματέα της Λουθηρανικής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Anne Burghardt , τον Συρορθόδοξο Πατριάρχη Ignatius Aphrem II και άλλους σε μια οικουμενιστική συμπροσευχή/ολονυχτία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στις 30 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου το περασμένο Σάββατο, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Συνόδου. Συμμετείχαν στη συμπροσευχή 3000 νέοι που είχαν έρθει από όλον τον κόσμο..Η τελετή έληξε στις 8 το βράδυ, τοπική ώρα και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία, μεταξύ των άλλων, της γνωστής γαλλικής μοναστηριακής κοινότητας Τεζέ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «η προετοιμασία της ολονυκτίας ήταν μια πραγματική άσκηση συνοδικότητας, με την επιθυμία να πάρουν μέρος, σε αυτή, πολλοί εκκλησιαστικοί εταίροι. Πάνω από πενήντα, διαφορετικών ομολογιών, οι οποίοι δούλεψαν μαζί, σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς της Καθολικής Εκκλησίας».


Δουλεύουν για μια παγκόσμια θρησκεία για μια υπερθρησκεία…

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: https://dimpenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.