Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ – Χαμάς : Καταστροφή του Τέμενος του Ομάρ και ανύψωση του Ναού του Σολομώντα



Γράφει το troktico
Στόχος ο Ναός του Σολομώντα

Η κοινή γνώμη πιάστηκε στον ύπνο με την καλά οργανωμένη επίθεση της Χαμάς από την Λωρίδα της γάζας στο Ισραήλ . Ποιος όμως την οργάνωσε; Ποιόν συμφέρει ένα αιματοκύλισμα άνευ προηγουμένου σε ζωντανή σύνδεση να δείχνει άμαχους Εβραίους Γυναίκες , παιδιά να δολοφονούνται, να βιάζονται, να αιχμαλωτίζονται σε κλουβιά κτλ. Άραγε ποιος είναι ο συμπαθείς; ποιος είναι ο πονεμένος; Τώρα δικαιολογείται μία επίθεση με τακτικά όπλα βαρέως τύπου μέσα στην Λωρίδα της Γάζας: στο Λίβανο και απέναντι στην Χεζμπολάχ ; ίσως θα δικαιολογούσε μία επίθεση με τακτικά πυρηνικά όπλα απέναντι στο Ιράν; Τι μεγάλη ευκαιρία για εκκαθάριση των «τρομοκρατών» με κάθε μέσο από ΗΠΑ και Ισραήλ

Ωχ θεέ μου τί μεγάλη ευκαιρία για να καταστρέψουν ολοσχερώς το Τέμενος του Ομάρ από λάθος ρίψεις ρουκετών ή από τρομοκρατική επίθεση ή από ένα σεισμό ! και φυσικά εκεί θα χτιστεί ο Ναός του Σολομώντα !

Όλα ξεκίνησαν με την επίθεση ντρόουν αυτοκτονίας στην πόλη Χομς της Συρίας στην σχολή αξιωματικών με την ημέρα της αποφοιτήσεις των αξιωματικών, μία μέρα γιορτής με τους νεοσύλλεκτους απόφοιτους να είναι με τις οικογένειες τους και να βγάζουν φωτογραφίες και να γιορτάζουν την ημέρα αυτή. Απολογισμός 155 νεκροί και 124 τραυματίες σχεδόν όλοι άμαχοι ηλικίας 16 – 20 ετών . Οι μυστικές υπηρεσίες της Συρίας έψαξαν να ανακαλύψουν την διαδρομή και το σημείο απογειώσης του ντρόουν έτσι ώστε να ανακαλύψουν τον ένοχο και τον εντολέα του. Δύο μέρες μετά έβγαλαν μία ανακοίνωση λιτή αλλά γεμάτη νόημα, όπου αναγράφει ότι το ντρόουν προήλθε από ξένες δυνάμεις . Την επόμενη ημέρα έχουμε την ανάφλεξή στην Μέση ανατολή με την επίθεση της Χαμάς μέσα στο Ισραήλ .

Πλέον αναμένουμε τον γενικό πόλεμο με Ισραήλ απέναντι στις Αραβικές χώρες, αλλά πρώτα το ΝΑΤΟ θα κάνει εκκαθαρίσεις με τις ένοπλες ομάδες που οι ίδιοι εκπαιδεύουν και τροφοδοτούν με όπλα, μίσος, χρήμα και κίνητρο (Χαμάς – Χεζμπολάχ κτλ.). Ο πόλεμος μεταφέρεται από την Ουκρανία στην Μέση ανατολή όπου η Ρωσία έχει κουραστεί και κορεστεί από έναν εμφύλιο πόλεμο και είναι πλέον απασχολημένη και δείχνει αδυναμία να ακολουθήσει τις εξελίξεις, αυτό φάνηκε στον πόλεμο των 3 ημερών στην Αρμενία .

Ο Πόλεμος αυτός έχει στόχο την Περσία – Ιράν και την ανέγερση τού Ναού του Σολομώντα .


Πηγή: https://troktico.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.