Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

ΟΧΙ! ΔΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ! ΤΟ HAARP ΗΤΑΝ…



Το HAARP ανακοινώνει τη νέα ερευνητική εκστρατεία, 4-7 Νοεμβρίου 2023

Το High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) θα διεξάγει μια ερευνητική εκστρατεία από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου για τη μελέτη της τεχνητής λάμψης αέρα και των ραδιοκυμάτων πολύ χαμηλής/εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (VLF/ELF). 

Οι πρωταρχικοί στόχοι αυτής της ερευνητικής εκστρατείας είναι η καλύτερη κατανόηση των μηχανισμών στην ιονόσφαιρα που παράγουν οπτικές εκπομπές και η διερεύνηση εάν ορισμένοι τύποι κυμάτων στην ιονόσφαιρα μπορούν να ενισχύσουν τα κύματα VLF/ELF. Πρόσθετα πειράματα επιδιώκουν να προσδιορίσουν εάν οι δορυφόροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν κύματα πλάσματος στην ιονόσφαιρα για ανίχνευση και αποφυγή σύγκρουσης.

Οι ραδιοερασιτέχνες μπορούν να βρουν ένα αντίγραφο της ειδοποίησης μετάδοσης HAARP Νοεμβρίου 2023 . Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει πληροφορίες για τις τρέχουσες προγραμματισμένες ώρες και συχνότητες μετάδοσης, καθώς και άλλες πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους ερασιτέχνες ραδιοπαρατηρητές και το ευρύ κοινό.

 

Πηγή: https://haarp.gi.alaska.edu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.