Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι Simpsons είχαν προβλέψει και το δυστύχημα στη γέφυρα της Βαλτιμόρης;


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν αποσπάσματα από παλιά και νέα επεισόδια των Simpson, όπου φαίνεται ότι η σειρά – εκτός των άλλων – είχε προβλέψει και το δυστύχημα με τη κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης! 


Ο χρήστης Mamma Gypsy ανέβασε στο TikTok απόσπασμα από ένα πρόσφατο επεισόδιο, (Σεζόν 35, Επεισόδιο 8), όπου ο Όμηρος βρίσκεται στη Σκωτία, μπροστά από την γέφυρα Forth, ενώ στα νερά του ποταμού υπάρχει και ένα εμπορικό πλοίο, που κατευθύνεται προ τη γέφυρα.

Η ομοιότητα της γέφυρας, του πλοίου και του τοπίου με την Γέφυρα της Βαλτιμόρης είναι σχεδόν ανατριχιαστική.

Ο χρήστης του TikTok Canaanite ανέβασε ένα βίντεο από ένα επεισόδιο του 1996 όπου ο Hank Scorpio δημιουργεί μια συσκευή Doomsday (Αποκάλυψης) και επιδεικνύει τις δυνατότητές της στην κυβέρνηση ανατινάζοντας μια γέφυρα. Ωστόσο, το επεισόδιο αναφέρεται στη γέφυρα του Queensboro της Νέας Υόρκης και όχι στην Francis Scott Key της Βαλτιμόρης.

Γενικά, η εμβληματική κωμωδία κινουμένων σχεδίων The Simpsons, είναι γνωστή για την «πρόβλεψη» ορισμένων ιστορικών γεγονότων πριν συμβούν στην πραγματική ζωή.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, οι νικητές του Super Bowl και η εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

 

Πηγή:  skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.