Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Tην ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ στη Συρία την απογειώνει ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..

Την ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ την απογειώνει στη Συρία ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. (ΦΩΤΟ από Συρία χορωδία Αγίου Κοσμά του Μαιουμά του Μελωδού!) Παράγουν τώρα χριστιανικό πολιτισμό..

Στη χώρα των 3 μεγάλων μουσουργών Ιωάννη Δαμασκηνού, Ρωμανού Μελωδού και Κοσμά Μαιουμά… και των αξεπέραστων θεωρητικών της ερήμου Ισαάκ του Σύρου, Εφραίμ του Σύρου, στη Συρία των Στυλιτών Συμεών του Στυλίτη Δανιήλ του Στυλίτη στη Συρία των πρώτων σαλών Αγίου Συμεών του δια Χριστόν σαλού, στη Συρία του Παύλου που άλλαξε ρώτα έξω από τη Δαμασκό κι ανακατεύθυνε την οικουμένη. Στη Συρία της Εκκλησίας της Λαοδικείας που μνημονεύει στις 7 Εκκλησίες η Αποκάλυψη του Ιωάννη στην Αντιόχεια της Συρίας που για α’ φορά ακούστηκε ο όρος χριστιανοί κι ανέδειξε έναν Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο στη Συρία της Δούρας Ευρωπού της σημερινής Ντέιρ Έζορ όπου ανακαλύφθηκε η πρώτη κατ΄οίκον Εκκλησία….

–Ζει ο Χριστός;

–Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει ερχόμενος από την Ανατολή…..

-Zει ο Χριστός;

ΖΕΙ στις καρδιές των απλών ανθρώπων και όταν τον αφήνει η Μάνα του να βγει φιλεύει από το αχτιδόπλεκτο κοφίνι του κεράσια τα παιδιά και ρόδια στις κυράδες χαιρετώντας τους

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ 

 

Πηγή: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.