Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τι "δώρα" φέρνει μαζί του ο Μπάιντεν;

 
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έφτασε στην Αθήνα. Ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στο Χίλτον ενώ αύριο το πρωί θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Κάρολο Παπούλια και αμέσως μετά θα πάει στο Μαξίμου όπου θα έχει γεύμα εργασίας με τον Λουκά Παπαδήμο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα ο κ. Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς και με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε είναι το ως κομιστής τι "νέων", έρχεται στην χώρα μας ο Τζο Μπάιντεν. Και για το εάν οι Έλληνες πολιτικοί θυμούνται το γνωμικό που λέει "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες". Γιατί εάν είναι μια "δήλωση" του Μπάιντεν υπέρ της ελληνικής οικονομίας να μας κοστίσει το σβήσιμο χιλιάδων χρόνων ιστορίας, όπως παραδείγματος χάριν όσον αφορά στην Μακεδονία, τότε ας πάει από εκεί που ήλθε.
Οι εποχές είναι περίεργες. Και οταν οι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ γυρνούν στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για πολλά πράγματα.

Πηγή: http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.