Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Διπλωματική "κλιμάκωση" από ΗΠΑ-Ισραήλ: Κοινό ανακοινωθέν Μ.Ομπάμα-Μ.Νετανιάχου


 
 
Πριν λίγο ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι "Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συζήτησαν για την "απάντηση" της διεθνούς κοινότητας στο Ιράν". Πρόκειται για μία "διπλωματική κλιμάκωση" η οποία δείχνει ότι οι δύο χώρες είναι έτοιμες να δράσουν από κοινού στην περιοχή, αν τελικά οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν κατά την συνάντησή τους "τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το Ιράν συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της διεθνούς κοινότητας να θεωρήσει το Ιράν υπόλογο για την αδυναμία του να ανταποκριθεί στις διεθνείς του υποχρεώσεις", πρόσθεσε η ίδια πηγή.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.