Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ποιους έχει ενοχλήσει στην ΝΔ ο Φράγκος και δέχεται τα "πυρά" τους;


Το ΄χει οι μοίρα του και πρέπει να αποδεχτεί.Ο Φράγκος προκαλεί “λατρεία” για όσους τον πιστεύουν “μίσος” για όσους δεν τον παραδέχονται.Ακόμη και τώρα που είναι υπηρεσιακός ΥΕΘΑ τα “στρατόπεδα” “Φραγκικών” και “αντι-Φραγκικών” συγκρούονται με πάθος.

Το περίεργο -και το ΄χουμε ξαναγράψει- είναι ότι ένα από τα ισχυρά “αντι-Φραγκικά” μπλοκ υπάρχει εντός ΝΔ.Και λέμε περίεργο,γιατί η σχέση του Φράγκου με την ηγεσία της ΝΔ είναι πολύ καλή.Παρόλα αυτά υπάρχουν αντιδράσεις για την επιλογή του οι οποίες δεν έχουν κοπάσει.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι μέγα θέμα συζήτησης απετέλεσε στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής άμυνας της ΝΔ ο υπηρεσιακός υπουργός άμυνας με τα καμώματα του. Η κοινή -και λογική- αίσθηση είναι ότι η τοποθέτηση του απετέλεσε πρόταση της ΝΔ και σ΄ αυτή τον χρεώνουν όλοι. Στη συζήτηση που έγινε αναφέρθηκε ότι ο Φράγκος δεν έχει μόνο υποστηρικτές αλλά και πολέμιους εντός ΕΔ και κάποιοι είπαν ότι και αυτοί είναι πολλοί. Κάποιοι απ΄ αυτούς μάλιστα έριξαν την ιδέα να υπάρξει ακόμη και ανακοίνωση που θα διευκρινίζει ότι η επιλογή Φράγκου δεν πρέπει να χρεώνεται στη ΝΔ.
Πρόταση που φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει τύχη,αλλά έγινε.

Ποιους έχει ενοχλήσει τόσο πολύ στη Συγγρού ο στρατηγός;


Πηγή: http://www.onalert.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.