Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ



Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου: η αγορά είναι αντιμέτωπη με τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία της.

Η Αίγυπτος ανακοινώνει πτώχευση εντός 3 μηνών σε περίπτωση συνέχισης της σημερινής κατάστασης, και χωρίς να λάβει σοβαρά μέτρα για να να σωθεί η κατάσταση.

Ποίος θα τους βοηθήσει; Ιράν; Η Χαμάς;

Οι μετοχές της Αιγύπτου έχουν πτώση 9% εν μέσω εμβάθυνσης της πολιτικής κρίσης
Οι Γερουσιαστές απειλούν να τελειώσουν τη βοήθεια προς την Αίγυπτο

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, Δημοκρατικός της Αριζόνα, δήλωσε ότι ενώ οι ΗΠΑ είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια του κ. Morsi για τη διευκόλυνση της κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε την απόφαση του κ. Morsi να δώσει στον εαυτό του σχεδόν απόλυτη εξουσία, η οποία έχει προτρέψει ημέρες βίαιων διαδηλώσεων στην Αίγυπτο.
"Αυτό το είδος εξουσίας είναι απαράδεκτο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής," δήλωσε ο κ. Μακέιν.
Ο γερουσιαστής προειδοποίησε ότι η Αίγυπτος κινδυνεύει με μια «επανάληψη ιρανικής εμπειρίας στη δεκαετία του 1970",και αναφέρεται στην ιρανική επανάσταση του 1979 στην οποία οι διαδηλώσεις ανέτρεψαν το καθεστώς του Σάχη Mohammed Reza Pahlavi, ένα φιλοαμερικανό δικτάτορα, μόνο για να τεθεί σε ισχύ μια κατασταλτική ισλαμιστική θεοκρατία.

Σχόλιο: Σκοπός τους είναι να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη και τα κρατη της Μεσογείου τα οποία και καλά "απελευθερώνουν" απο τους κακούς ηγέτες...βλέπε Κανταφι, μουμπάρακ κτλ, και να δημιουργήσουν την Μεσογειακή ένωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.