Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ


Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και οι εκπληκτικές ομορφιές της Ελλάδας, γίνονται γνωστές σε όλο τον κόσμο, μέσα...
από ένα ισπανικό video.
Τα ελληνικά νησιά, η ύπαιθρος, το ελληνικό ηλιοβασίλεμα, τα αρχαία Μάρμαρα που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, παρουσιάζονται σε ένα 41λεπτο vide, που αποτελεί την καλύτερη- μη ελληνική- διαφήμιση για την Ελλάδα.
Το κείμενο που συνοδεύει το οπτικοακουστικό υλικό και το οποίο έχει κανείς τη δυνατότητα να διαβάσει και στα ελληνικά, επιλέγοντας την αντίστοιχη ένδειξη, κάτω δεξιά στο βίντεο, εκφωνήθηκε από τον ελληνιστή Πέντρο Ολάγια στην Ημερίδα Κλασσικού Πολιτισμού του Σαγούντο της Ισπανίας που έγινε πριν από μερικούς μήνες, με αφορμή την πρόταση κατάργησης του μαθήματος των ελληνικών στην ισπανική εκπαίδευση.

Δείτε το εκπληκτικό video:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.