Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αμερικανός συγγραφέας: Το ‘ισλαμικό κράτος’ προωθείται από το Ισραήλ


Ο Αμερικανός συγγραφέας, Δρ Kevin Barrett, ειδικός στις Ισλαμικές Σπουδές, κατέκρινε έντονα τον «σιωνισμό που κυριαρχεί στα δυτικά μέσα ενημέρωσης με σκοπό τη συκοφάντηση των μουσουλμάνων καταλογίζοντας τις φρικαλεότητες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στο Ισλάμ.

Ο Μπάρετ σε απευθείας σύνδεση από το Μάντισον δήλωσε στο ιρανικό κανάλι ‘Presstv’, ότι το ‘ισλαμικό κράτος’ προωθείται από το Ισραήλ, προκειμένου «να αποσταθεροποιήσει τη Συρία και να ακρωτηριάσει την αντι-ισραηλινή αντίσταση σε όλη τη Μέση Ανατολή».

Παρομοίασε την ιδεολογία του ‘ισλαμικού κράτους’ με αυτήν των ισραηλινών δυνάμεων που διαπράττουν εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και αλλού στα κατεχόμενα εδάφη.

Επεσήμανε, ακόμη, ότι τα μέλη του πρώην ιρακινού κόμματος Μπάαθ του δολοφονημένου ιρακινού δικτάτορα, Σαντάμ Χουσεΐν, έχουν συνεργασθεί με το ‘ισλαμικό κράτος’ προκειμένου να διαπράξουν τρομοκρατικές πράξεις εναντίον χιλιάδων αθώων ανθρώπων. Ο Μπάρετ συμφώνησε με την άποψη του ιρακινού πρώην πρωθυπουργού, Νουρί αλ Μαλίκι, ότι η στρατιωτική στρατηγική των ΗΠΑ στο Ιράκ και τη Συρία απέτυχε.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.