Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Χριστιανική συμμαχία στην Ευρώπη: Η Ρωσία διέσωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν από οικονομικό "στραγγαλισμό"


Με μια κίνηση που δείχνει ότι πλέον η Ρωσία του Β.Πούτιν αναλαμβάνει μια γενικότερη "σταυροφορία" διάσωσης των ευρωπαϊκών εθνών και του χριστιανισμού, ανεξαρτήτως δόγματος, μια ρωσική τράπεζα η FCRB (First Czech Russian Bank) ήταν η μοναδική που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» το οποίο αναδείχθηκε πρώτο στις ευρωεκλογές για δανειοδότησή του με 9 εκατ. ευρώ.

Το γαλλικό κόμμα ασφυκτιούσε από τον οικονομικό "στραγγαλισμό" τον οποίο έχουν επιβάλλει όλες οι ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες με εντολή φυσικά των Βρυξελλών και επιβίωνε μόνο με τους εράνους μεταξύ των φίλων του κόμματος!

Η μόνη τράπεζα που ανταποκρίθηκε μετά από αξιολόγηση έξι μηνών στο αίτημα του Εθνικού Μετώπου και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος των οικονομικών του κόμματος Βαλεράν ντε Σεν Ζιστ, σε μία αποθέωση διαφάνειας, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Ζαν Λικ Σαφχάουζερ, ολοκλήρωσε τις δαπραγματεύσεις με την τράπεζα FCRB (First Czech Russian Bank), που ελέγχεται από τον Ρομάν Ποπόφ, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως καταγγέλλουν τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου, οι προσπάθειες να συνάψουν δάνειο με ευρωπαϊκές ή αμερικανικές τράπεζες παρά το γεγονός ότι χρηματοδοτούνται ακόμα και κομματα του 3% ναυάγησαν σε μία παγκόσμια τραπεζική συνωμοσία που στόχο είχε να πάψει η άνοδος του κόμματος.

Και η ίδια η Μαρίν Λε Πεν όμως, μιλώντας στην εφημερίδα Le Monde, ανέφερε ότι το κόμμα της προσπάθησε να πάρει δάνειο στην Ασία, στην Ιταλία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ, χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα να βρει τελικά τη λύση στο οικονομικό του πρόβλημα στη Ρωσία.

Αξίζει να υπενθυμιστεί, ότι η Λε Πεν είχε στηρίξει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο ζήτημα της Ουκρανίας, κατηγορώντας τη Δύση ότι προκάλεσε την κρίση, ενώ οι Ευρωβουλευτές του Εθνικού Μετώπου (FN: Front National), καταψήφισαν όλες τις αποφάσεις στην ΕΕ κατά της Ρωσίας. Το κόμμα απαντά, ότι η φιλική στάση απέναντι στη Ρωσία δεν είναι κάτι καινούργιο.

Το Εθνικό Κόμμα έχει την ίδια ατζέντα με το κυβερνών ρωσικό κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του φονταμενταλιστικού Ισλάμ την απόρριψη του ελέγχου των νεοταξικών κέντρων, και την διάσωση του Χριστιανισμού.

Πρόκειται για μία κίνηση που σίγουρα έχει την έγκριση του Κρεμλίνου και δείχνει διάθεση συμπαράταξης με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αντιδρούν σε μία ισοπεδωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων που ελέγχει φυσικά τα "κλειδιά" του παγόσμιου τραπεζικού συστήματος...
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.