Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Αποκούμπι του Τσίπρα..ο Πάπας!


Κάτι ήξερε που τον επισκέφθηκε προ μηνών... Τη στιγμή που ελάχιστοι βρίσκονται πλέον να πουν έναν καλό λόγο για τον Έλληνα πρωθυπουργό. ο Αλέξης Τσίπρας έχει να λέει πως μια συμμαχία δεν επηρεάστηκε. Αυτή με το Βατικανό και τον Πάπα Φραγκίσκο!

Ο ποντίφικας σχολίασε τα τεκτιανόμενα στην Ελλάδα και στήριξε την κυβέρνηση Τσίπρα ρίχνοντας το βάρος των ευθυνών στους προηγούμενους... Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι Έλληνες κυβερνώντες που οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατάστασης διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη. Με την νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια αναθεώρηση κάπως δίκαιη » και συμπλήρωσε: «ελπίζω να βρεθεί ο δρόμος για να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας, και ένας δρόμος ελέγχου για να μην παρουσιάσουν και άλλες χώρες το ίδιο πρόβλημα, και αυτό να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, διότι ο δρόμος αυτός των χρεών δεν τελειώνει ποτέ». 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.