Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Έτοιμη προς διανομή η κάρτα σίτισης, προπομπός για την Κάρτα του Πολίτη


Τετάρτη ή Πέμπτη θα ανακοινωθεί η ημέρα που θα ξεκινήσουν τα ΚΕΠ να χορηγούν την κάρτα σίτισης από το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου όπως ανέφερε στο πλαίσιο της παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Εργασίας.
Η προπληρωμένη κάρτα σίτισης όπως είπε η κ. Φωτίου θα παραλειφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, από τα ΚΕΠ στα οποία υπέβαλαν την αίτηση και θα δύναται να χρησιμοποιηθεί εφόσον έχει παραλειφθεί και το PIN, με αποστολή από την Εθνική Τράπεζα στη διεύθυνση του δικαιούχου.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος όταν παραλάβετε την κάρτα σίτισης θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για αγορές τροφίμων σε καταστήματα εμπορίας τροφίμων με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα, όπως supermarket, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία. Για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή, παραδίδετε την κάρτα στο ταμείο της επιχείρησης και πληκτρολογείτε τον PIN στην ειδική συσκευή POS. Το ποσό χρεώνεται αυτόματα στην κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου